Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Rac

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-RACHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Rac.
Din 31 octombrie până la începutul lui decembrie, familia va fi prioritatea Racilor. Venus, planeta Iubirii, dar și ”Micul Benefic”, în astrologie, va acționa în sectorul Familiei și casei din astrograma nativilor Rac și îi va ajuta să aibă relații armonioase cu rudele, să se mute în casă nouă sau să aibă profit din afaceri de familie.

Până la jumătatea lui noiembrie, Venus va fi ”în mers retrograd” în zodia Balanță și îi va încuraja pe Racii care s-au certat cu rudele să facă primul pas spre împăcare. De asemenea, Venus va intensifica dorința nativilor de a se întoarce, fie și pentru o scurtă perioadă, în locurile în care au copilărit.

De asemenea, prima parte a lui noiembrie va fi potrivită pentru lucrări de reamenajare sau redecorare a locuinței, pentru rediscutarea unor contracte privind un teren sau o casă sau pentru rezolvarea unor probleme legate de moșteniri.

Va fi o perioadă în care nativii Raci vor fi copleșiți de amintiri și nostalgii și relațiile cu părinții, bunicii sau alte rude foarte apropiate vor deveni deosebit de importante.

Tranzitul retrograd al planetei Venus poate aduce, însă, și neînțelegeri în familie, multe fiind amplificate și de prezența planetei Mercur în sectorul Profesiei în astrograma Racilor.
S-ar putea, de exemplu ca nativii să călătorească mai mult ca de obicei în interes profesional sau să aibă multe invitații de onorat, iar partenerul de viață și copiii să nu fie deloc mulțumiți de această situație.

Din 16 noiembrie, Venus va reveni la mersul direct și va rămâne în zodia Balanță până la începutul lui decembrie.
Astfel, a doua parte a lui noiembrie va fi potrivită pentru mutarea în casă nouă, pentru întemeierea unei familii sau pentru afaceri de familie, pentru investiții în terenuri, bijuterii, opere de artă. Dar, cum Mercur va fi retrograd, fiecare decizie va trebui bine ”cântărită”.