Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Săgetător

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-SAGETATOHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Săgetător.
Pentru Săgetători, Venus în Balanță, din 31 octombrie, înseamnă relații excelente cu prietenii, socializare și chiar întâlnirea cu sufletul-pereche, cu ajutorul unor prieteni sau prin intermediul rețelelor sociale sau profesionale.
Aflată în zodia Balanței, planeta Venus va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Săgetătorilor, sector care se referă și la planurile de viitor.
Astfel, s-ar putea ca mulți Săgetători să își schimbe viziunea asupra iubirii și să o accepte în viața lor, în timp ce alții vor decide, de exemplu, să e momentul să se căsătorească, deși, până acum, respingeau categoric această perspectivă.

Un rol important îl vor avea, în aceste schimbări, prezența planetei Jupiter în zodia Săgetător, începând din data de 8 noiembrie, dar și prezența planetei Mercur în aceeași zodie, din data de 31 octombrie.

Totuși, prima parte a lunii noiembrie va fi mai potrivită pentru reevaluarea trecutului, pentru împăcare și iertare, pentru refacerea unor relații sau pentru restabilirea armoniei în cuplu. Toate acestea, pentru că Venus va fi în mers retrograd.

Dar, din 16 decembrie, planeta Venus va reveni la mersul direct și, până în decembrie, va activa sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor și le va aduce noroc prin aceștia.

Este vorba și de noroc în plan personal, dar și în plan profesional pentru că Săgetătorii își vor putea extinde rețeaua profesională și vor putea întâlni persoane care vor juca un rol decisiv în cariera lor în viitorul apropiat.

În relațiile sentimentale vor pune preț în primul rând pe încredere, sinceritate și prietenie sau multe povești de iubire vor începe, acum, de la o ”simplă” prietenie.

Venus în Balanță va aduce armonie și în relațiile Săgetătorilor cu colegii și mai ales cu șefii, iar Mercur -retrograd din 17 noiembrie- ar putea să le aducă propuneri de colaborare de la foști colegi sau angajatori.

Înainte de a lua vreo decizie, e bine ca Săgetătorii să analizeze foarte bine toate informațiile primite și să nu ia decizii majore înainte de decembrie, când ca planeta Mercur va reveni la mersul direct.