Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Scorpion

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Scorpion.
Pentru Scorpioni, Venus retrograd va repune pe tapet situații sau probleme sentimentale, va favoriza refacerea unor relații sau, în funcție de interesul sau dorința nativilor, va restabili noi limite și noi reguli în relația cu partenerul de viață.
Unii Scorpioni își vor face iluzii privind o veche relație sau un partener din trecut, pentru că în ”casa Iubirii” din astrograma lor se află Neptun, planeta Iluziilor.

Aici va ajunge, în dimineața zilei de 16 noiembrie, planeta Marte. Iar aceasta este și planeta Acțiunii, dar și planeta Războiului. Și s-ar putea ca Marte să grăbească luarea unor decizii, lămurirea unor situații și, în multe cazuri, va duce la despărțire, la încheierea unei relații care nu aducea fericire nici nativilor, nici partenerului.

Iar astfel de decizii îi vor afecta, într-un fel sau altul și pe ceilalți membri ai familiei, pentru că Mercur se va afla, atunci, în casa Familiei din astrogramă, pregătit să își înceapă tranzitul retrograd de trei săptămâni în acest sector.

Dar tot din 16 noiembrie, planeta Venus va reveni la mersul direct în zodia Balanță și, până în decembrie, când va intra, din nou, în Scorpion, va restabili armonia și va încuraja împăcarea în multe cupluri sau măcar iertarea trecutului, anularea frustrărilor și resentimentelor.

Venus în Balanță poate însemna, pentru Scorpioni, și o relație sentimentală secretă.

În plan profesional, pot fi reluate vechi colaborări sau pot fi clarificate situațiile legate de bani din afaceri și proiecte actuale.
Un rol important în acest sens îl va avea revenirea planetei Surprizelor, Uranus, în sectorul Profesiei din astrograma Scorpionilor, în ziua de 7 noiembrie.
Uranus le poate aduce oferte neașteptate în plan profesional, dar va cere reacție rapidă din partea Scorpionilor, pentru ca oportunitățile să nu fie ratate de aceștia.