Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Taur

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Taur.
Din 31 octombrie până la începutul lunii decembrie Taurii se vor bucura de susținerea planetei Venus în plan profesional, dar și în plan personal, pentru că Venus va acționa în casa Profesiei și a sănătății din astrograma lor. Iar Venus este chiar planeta care îi patronează!
În astrologie, Venus este ”planeta Iubirii”, dar și ”Micul Benefic”, iar pentru Tauri va aduce armonie în relațiile cu șefii și colegii, șansa de a-și crește veniturile printr-o promovare sau o mărire de salariu, iar pentru cei singuri, o posibilă relație sentimentală cu un colaborator.

În cuplu, Venus va schimba rutina zilnică, aducând nu doar mai multă afecțiune, ci și interes pentru schimbarea programului, astfel încât nativii să petreacă mai mult timp împreună cu persoana iubită.

Dar, pentru că Venus va fi în mișcare retrogradă până la jumătatea lunii noiembrie, Taurii vor avea la dispoziție destul timp pentru a-și restabili prioritățile în plan profesional și dacă e cazul, pentru a-și căuta un job mai bun sau pentru a lua în calcul o afacere pe cont propriu.

În plan personal, Venus în mers retrograd îi va motiva să dea o mai mare atenție sănătății, să-și facă mai mult timp pentru a se relaxa, pentru a-și schimba stilul de viață sau ”decorul” de acasă.

Din 16 noiembrie, Venus va reveni la mersul direct și le va aduce o mulțime de oportunități.
Dar Taurii trebuie să își schimbe modul de gândire și de acțiune, să fie mai receptivi la nou și mai dispuși să accepte ideile sau recomandările altora.
Iar asta, pentru că, din 8 noiembrie, Marele Benefic Jupiter se va muta în zodia Săgetător și, timp de un an, le va aduce noroc prin alții.