Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Vărsător

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-VARSATORHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Vărsător.
Pentru Vărsători, prezența planetei Venus în zodia Balanță poate aduce călătorii în străinătate împreună cu persoana iubită sau întâlnirea cu sufletul-pereche în timpul călătoriilor sau cu ocazia unor evenimente la care iau parte ori la școală sau la examene. 
Venus în Balanță va dinamiza ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor, sector care se referă, însă, și la studii, la sistemul personal de valori sau la interesul pentru dezvoltare spirituală și personală.

Până în 16 noiembrie, Venus va fi în mișcare retrogradă în zodia Balanță și, pentru că este planeta Iubirii, îi va ajuta pe Vărsători să stabilească ce înțeleg prin iubirea reală, ce își doresc de la persoana iubită, dar și cum îți exprimă sentimentele, cât de dispuși sunt să se implice, cu adevărat, într-o relație, știut fiind faptul că Vărsătorilor le place libertatea.

Din 16 noiembrie, Venus va reveni la mersul direct și mulți Vărsători se vor îndrăgosti de persoane care locuiesc în străinătate sau care au altă religie, sunt de altă etnie, aparțin altor culturi, sau de persoane care pur și simplu văd viața într-un mod cu totul diferit și pot avea, pentru ei, rolul de mentor.

Venus în Balanță poate însemna pentru Vărsători și mai multe călătorii împreună cu persoana iubită sau noroc financiar din afaceri și relații cu persoane care locuiesc în alte țări.

Tot din 31 octombrie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Săgetător și tot aici va ajunge și Marele Benefic Jupiter în ziua de 8 noiembrie.
Pentru Vărsători, Jupiter și Mercur vor acționa în sectorul Prietenilor și rețelelor din astrogramă, iar asta le va permite nativilor să își facă noi prieteni, să își consolideze statutul în cercul profesional și să își facă planuri ”optimiste” de viitor.