Horoscop Oana Hanganu: Ce aduc Uranus retrograd în Berbec și Venus în Balanță

oana-horoscop-uranus-berbc-venus-balantaHoroscop Oana Hanganu:
Ce aduc Uranus retrograd în Berbec și Venus în Balanță, în perioada 6 noiembrie-2 decembrie.

Din seara zilei de 6 noiembrie, planeta Uranus -în mișcare retrogradă- se află, din nou, în zodia Berbec după aproape o jumătate de an petrecută în semnul Taurului.Uranus s-a mai aflat în zodia Berbec în perioada 2011-mai 2018 și a adus schimbări neașteptate în plan persona, iar în plan social a adus revolte, violențe, conflicte.

Uranus retrograd în zodia Berbec va fi în opoziție cu planeta Venus, aflată în zodia Balanță până în ziua de 2 decembrie. Iar până în ziua de 16 noiembrie, și Venus va fi în mișcare retrogradă în zodia Parteneriatelor (Balanța), astfel că multe cupluri vor trece prin momente de criză, multe tensiuni vor fi amplificate și multe parteneriate profesionale sau politice vor fi puse sub semnul întrebării.

Ce aduc Uranus retrograd în Berbec și Venus în Balanță pentru zodii:

BERBEC
Berbecii se pot aștepta la schimbări în plan personal și multe dintre acestea vor fi ”încurajate” de partenerul de viață ori de colaboratori. Pentru unii nativi, revenirea unei foste iubiri poate pune în pericol actuala relație de cuplu.

TAUR
Taurii vor reveni asupra unor proiecte profesionale sau vor da mai multă atenție sănătății. Până în ziua de 2 decembrie, Venus, planeta care îi patronează, se va afla în sectorul Profesiei și sănătății din astrograma lor. În profesie, mulți nativi vor avea protectori secreți.

GEMENI
Gemenii pot transforma o relație de prietenie într-o relație de iubire sau, în cuplu, își pot schimba planurile de viitor sau pot afla că vor deveni părinți. În relația cu persoana iubită, s-ar putea ca influența unui prieten să nu fie prea fericită, iar tensiunile să fie greu de evitat.

RAC
Racii vor primi oferte de muncă de la persoane sau firme cu care au mai colaborat sau vor fi interesați de schimbarea job-ului ori chiar a domeniului de activitate. Și s-ar putea ca relațiile cu familia să aibă de suferit din cauza interesului excesiv al nativilor pentru carieră.

LEU
Leii pot avea șanse neașteptate de a pleca, în sfârșit, în călătorii pe care, din diverse motive, le-au tot amânat. De asemenea, mulți nativi Leu vor dori să reia un program de perfecționare sau să refacă un proiect, situație care va impune și renegocierea unui contract.

FECIOARĂ
Uranus retrograd poate aduce schimbări neașteptate în situația financiară a partenerului de viață, iar Venus poate accentua apetitul Fecioarelor pentru cheltuieli. De aici, posibile tensiuni în cuplu, pentru că în multe cazuri, bugetul nu va acoperi prioritățile familiei.

BALANȚĂ
Balanțele pot relua vechi colaborări, chiar la propunerea unor persoane care le-au dezamăgit, în trecut. Dar planeta Venus aflată în zodia lor îi va face pe mulți nativi să ”uite” de tensiuni și resentimente. În cuplu pot avea parte de tensiuni sau, din contră, împăcări neașteptate.

SCORPION
Scorpionii își pot găsi job-ul perfect când nici nu mai sperau asta sau la actualul loc de muncă trebuie să se adapteze la schimbări neașteptate. În plan personal, poate să apară tentația unei aventuri sau dorința de împăcare cu un fost partener.


SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, perioada următoare va fi plină de surprize în plan sentimental. Iubirea poate să apară pe neașteptate, eventual ”cu ajutorul” unor prieteni care le înlesnesc nativilor întâlnirea cu ”sufletul-pereche”.
Sau un hobby le poate aduce succes/profit neașteptat.


CAPRICORN

Capricornii pot rezolva, în mod neașteptat, o mai veche problemă de familie sau pot renunța la dorința de a investi într-un imobil sau de a se muta în casă nouă. În plan profesional, Micul Benefic Venus este de partea lor pentru că se va afla în sectorul Carierei din astrogramă.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor fi puternic influențați de Uranus retrograd pentru că această planetă îi patronează. Va fi o perioadă foarte bună pentru călătorii, dar și pentru reluarea unor negocieri sau refacere unor relații. Cei singuri își pot întâlni marea iubire ”la drum lung”.

PEȘTI
Pentru Pești, Uranus retrograd în sectorul Banilor din astrogramă poate însemna recuperarea unor datorii sau reluarea unor colaborări care le pot mări veniturile. Venus retrograd le poate aduce parteneri generoși sau profit din afaceri derulate în asociere cu alte persoane.