Horoscop Oana Hanganu: Luna Nouă în Scorpion, 7 noiembrie 2018

oana-horoscop-luna-noua-scorpion-7-noiembrieHoroscop Oana Hanganu: Luna Nouă și Jupiter în Scorpion, 7 noiembrie 2018. O conjunctură astrală care îi ajută pe cei ce doresc, cu adevărat, să-și schimbe viața. Scorpionul este zodia puterii și a transformării, iar Luna Nouă este o ocazie perfectă pentru a ne face ordine în viață.

7 noiembrie este ultima zi în care Marele Benefic Jupiter se mai află în Scorpion, zodie în care va reveni abia peste 12 ani. 

Scorpionul este o zodie a pasiunii, așa că Luna Nouă din 7/8 noiembrie ne încurajează să ne trăim cu pasiune, să acordăm atenția cuvenită celor care contează cu adevărat și să ne regăsim și valorificăm puterea interioară.

Jupiter, ”pe picior de plecare” din zodia Scorpion, unde a poposit un an de zile, ne ”recomandă” să nu ne (mai) lăsăm atrași de himere, să nu (mai) fim superficiali și să nu ne (mai) pierdem timp, energie, bani sau alte resurse pe fleacuri, persoane sau situații care nu ne mai sunt de folos.

Mai mult, Luna Nouă și Jupiter vor fi în armonie cu Pluton (planeta Transformării) precum și cu planeta Neptun (care ne face mai creativi, mai sensibili, mai interesați de spiritualitate).

Astfel, Luna Nouă din 7/8 noiembrie 2018 poate fi un moment excelent pentru alegerea unui noi drum în viață sau pentru transformări interioare.

Luna Nouă nu este un moment pentru acțiune, ci pentru clarificare, decizii, stabilirea unor țeluri personale și strategii.
Ziua de vineri, cu Jupiter deja în zodia expansiunii și optimismului, Săgetător, va fi o zi perfectă pentru noi proiecte, noi relații, noi demersuri.
Va fi o zi perfectă pentru a porni pe un nou drum sau pentru a ne implica într-o nouă relație.

Jupiter va intra în zodia Săgetător în ziua de 8 noiembrie și va aduce noi oportunități pentru zodii.
Dar ”la plecarea” din zodia Scorpion, Jupiter poate aduce ”daruri” neașteptate, inspirație și noroc pentru toate zodiile.

BERBECII pot primi vești bune legate de un credit sau, în plan sentimental au noroc. De exemplu, pot întâlni o persoană de care vor fi atrași din prima clipă ori, în cuplu, pot îmbina romantismul cu pasiunea.

TAURII pot lua în calcul noi colaborări profesionale sau, în plan personal, pot înțelege mai bine ce așteptări au de la partenerul de viață și, astfel, pot stabili noi reguli sau limite.

GEMENII pot lua decizii importante privind stilul de viață, dieta sau sănătatea ori, în plan profesional, își pot stabili noi obiective (de exemplu, un job mai bun sau schimbarea domeniului de activitate).

RACII pot stabili noi reguli în relația cu copiii lor sau pot fi mai creativi, atrăgând succesul în plan profesional. Sentimental, Luna Nouă poate fi un moment de decizii importante în cuplu sau de întâlniri semnificative pentru cei singuri.

LEII pot lua decizii care să asigure stabilitatea financiară a familiei sau se pot gândi la mutarea într-o casă nouă sau la noi investiții. Mulți nativi se pot gândi, de asemenea, la oficializarea relației.

FECIOARELE pot obține ceea ce își doresc prin negocieri atât la serviciu, cât și în cuplu. De exemplu, pot obține o promovare sau își pot convinge partenerul că e timpul potrivit pentru (încă) un copil.

BALANȚELE pot alege metode mai eficiente de a-și valorifica resursele personale (timp, energie, experiență, bani etc). Sau pot primi oferte surpriză de colaborare care să le suplimenteze veniturile.

SCORPIONII pot lua, acum, decizii cu impact major în plan personal, cu atât mai mult cu cât Pluton (planeta care îi patronează) este în armonie cu Luna Nouă. Pentru ei, acum e un moment de transformare interioară, nu de schimbări ”de fațadă”.

SĂGETĂTORII își pot planifica viitorul după o corectă și profundă analiză a trecutului. Pentru ei, Luna Nouă poate fi un moment de iertare, de împăcare cu cineva din trecut și de pregătire pentru perioada excelentă, când Jupiter se va afla în zodia lor (din 8 noiembrie!).

CAPRICORNII își pot face ordine în cercul de prieteni sau își pot schimba planurile pe termen lung, ținând cont mai mult de ceea ce îi pasionează cu adevărat și mai puțin de așteptările celorlalți.

VĂRSĂTORII pot lua decizii care să le influențeze cariera (cum ar fi reorientarea profesională sau obținerea unei promovări la actualul job) sau se pot implica mai mult în comunitate.

PEȘTII pot pleca într-o călătorie pe care și-o doresc de mult timp sau pot decide că e momentul să urmeze un anumit curs ori program de perfecționare. Unii dintre ei pot decide că e bine să se stabilească în străinătate.