Oana Hanganu: 11 noiembrie 2018, ziua care anticipează schimbarea Axei Destinului

oana-horoscop-numerologie-11-noiembrie-2018Analiză numerologică Oana Hanganu :
11 noiembrie 2018, ziua în care îți poți schimba, cu adevărat, viața.
Din punct de vedere numerologic, ziua de 11 noiembrie 2018  are o semnificație deosebită pentru că este marcată de o triplă activare a Numărului Maestru 11
Iar Numărul Maestru 11 este numărul Învingătorului, numărul omului care, prin spiritualitate și onorare a Divinității, se transformă pe sine și își construiește viața pe care o dorește. 

Codul zilei de astăzi este
11 noiembrie 2018
11. 11. 2018
11.11. (2+0+1+8)
11.11.11

Numărul Maestru 11, care se repetă de 3 ori (o altă cifră cu simbolistică aparte) în acest cod, reprezintă puterea personală pe care o putem folosi pentru a ne împlini destinul.
Dar această putere personală trebuie folosită în conformitate cu Legile Divine, spre binele comun și fără încălca drepturile altora.

Numărul Maestru 11 este numărul Învingătorului, care își îndeplinește dorințele, își atinge obiectivele și își schimbă destinul, păstrând armonia și echilibrul în relația cu ceilalți.

Dar Numărul Maestru 11 este cel care ne ajută să aplicăm Legea Atracției, potrivit căreia gândurile ne pot transforma viața în bine sau rău.
Și, cum astăzi, 11 noiembrie 2018, numărul 11 se repetă de 3 ori, fiecare dintre noi poate beneficia de afectele acestei legi universale.
3 este numărul Divinității (Sfânta Treime, în creștinism) și astăzi credința ne poate ajuta ”să mutăm munții din loc”!

Astăzi este o zi perfectă pentru a ne rescrie ”scenariul vieții”!
11 este puterea personală, iar 3 reprezintă ajutorul, îndrumarea și protecția pe care Divinitatea ni le oferă.
Tocmai de aceea ziua de astăzi este o zi potrivită pentru meditație și pentru autoanaliză, pentru planuri de viitor și pentru schimbări care ne pot conduce spre adevărata menire.
E o zi în care intuiția ne poate oferi soluții și răspunsuri, iar visele ne pot aduce mesaje, de la îngerii păzitori.
Încercați să descifrați semnificația viselor de astă noapte și a celor din noaptea de duminică spre luni, notați-le într-o agendă și vă veți convinge, peste nu mult timp, că nimic nu e întâmplător.

Nu e întâmplător nici că ziua de astăzi, cu vibrația 11-11-11, va fi urmată de o săptămână deosebit de importantă în plan astrologic! Axa Destinului se va schimba! Nodul Nord va intra în zodia Rac, iar Nodul Sud va ajunge în zodia Capricorn și toate zodiile vor avea noi oportunități, dar și noi lecții karmice de învățat.