Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an!

oana-hanganu-horoscop-saptamana-12-18-noiembrie-2018Horoscop Oana Hanganu: Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an! Axa Destinului se schimbă și toate zodiile sunt influențate.
În plus, planeta Marte intră în zodia Pești, Venus revine la mersul direct în zodia Balanță, iar Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător.

Din punct de vedere astrologic, prima parte a săptămânii nu va fi marcată de evenimente foarte importante.
Luni, 12 noiembrie, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planeta Transformării (Pluton) și de planeta Responsabilității  (Saturn) și va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Scorpion.
Contextul astral îi va favoriza pe cei care sunt foarte punctuali și responsabili, respectă cu strictețe ierarhiile și regulamentele, se concentrează pe adevăratele priorități și…muncesc foarte mult.
Capricornul este o zodie care cere foarte muncă, seriozitate și responsabilitate pentru atingerea obiectivelor sau îndeplinirea dorințelor.

Marți seara Luna va intra în zodia Vărsător unde va rămâne până în noaptea de joi spre vineri, alături de planeta Marte și va forma aspecte armonioase cu planetele  Jupiter și Mercur din Săgetător, dar și cu Uranus, aflat în Berbec.
Aceste aspecte pot aduce oportunități nesperate pentru cei care își pun în valoare creativitatea și originalitatea, pentru cei care lucrează pe cont propriu și pentru cei care sunt interesați de studii și de călătorii.

Ziua de marți este potrivită și pentru rezolvarea unor probleme ce țin de acte sau de relația cu autoritățile, pentru stabilirea unor noi strategii la locul de muncă sau în viața personală.
Zilele de miercuri și joi vor fi potrivite pentru negocieri, pentru socializare și comunicare, pentru studiu și călătorii. Vor fi, de asemenea, zile foarte bune pentru (re)descoperirea talentului personal care poate aduce schimbări importante în carieră sau pentru transformarea unui hobby în afacere.

Vineri, 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Pești și va acentua interesul pentru spiritualitate și pentru binele comun și va favoriza ”generozitatea concretă”, implicarea în acțiuni caritabile sau în lupta pentru un ideal sau pentru o cauză anume.
Dar Marte în Pești poate aduce și tensiuni în cupluri sau în colaborările profesionale pentru că va intensifica sensibilitatea și tendința de a reacționa emoțional.

Tot vineri, 16 noiembrie, planeta Iubirii și Armoniei, Venus, va reveni la mersul direct în Balanță, zodia Parteneriatelor. Iar asta este o veste bună și pentru cupluri, dar și pentru cei singuri! Dragostea va pluti în aer și multe persoane vor avea (mai mult) noroc în dragoste. Pentru a afla cum sunt influențate zodiile de Venus în Balanță, click aici!

Sâmbătă dimineața, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și va reveni la mersul direct în ziua de 6 decembrie. Pentru a afla cum sunt afectate zodiile de Mercur în Săgetător, click aici!

Dar cel mai important eveniment al săptămânii va fi schimbarea Axei Destinului: în weekend, Nodul Nord va intra în zodia Rac, iar Nodul Sud va intra în zodia Capricorn.
În plan general, Axa Destinului pe segmentele zodiacale Rac și Capricorn va pune accent pe responsabilitățile pe care le avem în familie sau față de familie, dar și față de comunitate, țară, valori și tradiții. În același timp, va accentua dorința de succes în carieră și va pune preț pe muncă, responsabilitate și seriozitate.
În plan personal, schimbarea Axei Destinului va activa karma proprie în anumite sectoare ale vieții, în funcție de ”harta astrală” individuală  (astrograma).

O săptămână frumoasă tuturor!