Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor ca în primele 3 săptămâni ”să își încarce bateriile” și să petreacă mai mult timp cu prietenii și familia, urmând ca de afaceri, profesie, schimbări și decizii personale să se ocupe după ce Soarele va intra în zodia lor (în noaptea de 21/22 decembrie).

Intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion încă din prima zi de decembrie, urmată de intrarea planetei Venus în aceeași zodie, în 2 decembrie va îndrepta atenția Capricornilor spre prieteni și cercul social.

Venus este planeta Iubirii și, aflată în ”casa Prieteniei”, poate însemna, pentru unii Capricorni, transformarea unei prietenii într-o relație de iubire sau, în cazul cuplurilor, mai multă încredere, sinceritate și comunicare.
Venus este și o planetă a norocului financiar și, aflată în Scorpion, îi va ajuta pe mulți Capricorni să își îndeplinească dorințele sau să își pună în aplicare, cu succes și cu profit, ideile și proiectele profesionale.

Mercur va fi retrograd în Scorpion în primele 6 zile din decembrie, așa că mulți Capricorni vor reveni asupra unor proiecte sau decizii sau vor face primul pas spre împăcarea cu foști prieteni sau colegi.
Perioadele cu Mercur retrograd nu sunt potrivite pentru noi afaceri sau pentru noi relații, dar niciun tranzit astral nu este 100% negativ sau pozitiv. Află ce e bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd! Click aici!

În 6 decembrie 2018, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Scorpion
și, timp de o săptămână, va influența în mod pozitiv comunicarea Capricornilor cu prietenii lor și va aduce mai multă claritate, inspirație și informații utile pentru cei care își vor face planuri de viitor.

În 7 decembrie 2018 va fi Lună Nouă în Săgetător, moment potrivit pentru visare, meditație, dar și pentru ”deslușirea” unor secrete sau pentru rezolvarea unor situații încurcate, din trecutul personal al Capricornilor sau al cuiva apropiat.
Luna Nouă din 7 decembrie 2018 va fi, de asemenea, un moment potrivit pentru definitivarea unui proiect sau a unei etape si pentru pregătirea ”unui nou capitol” în plan personal sau profesional, care va putea fi început în ianuarie (atunci va fi Lună Nouă în Capricorn!).

Dar Luna Nouă din 7 decembrie va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în Pești, aspect care le recomandă Capricornilor discreție și o atentă alegere a partenerilor de dialog.

În 13 decembrie 2018, Mercur va intra în zodia Săgetător și, până în 22 decembrie, va acționa împreună cu Soarele și cu Marele Benefic Jupiter în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma Capricornilor.

Astfel, perioada 13-22 decembrie va fi excelentă pentru Capricornii care au de rezolvat probleme personale mai vechi, dar și pentru cei care vor să își clarifice strategiile de viitor.
Iar prezența lui Jupiter poate însemna ajutor nesperat de la cineva din trecut sau protectori puternici, dar discreți.

În noaptea de 21/22 decembrie Soarele va intra în zodia Capricorn, iar în 22 decembrie va fi Lună Plină în Rac.
În Rac se va afla și Nodul Nord, care le cere Capricornilor să pună mai mult preț pe colaborare și parteneriate, să țină cont mai mult de opiniile și dorințele partenerului de viață, iar în colaborările profesionale, să se concentreze pe avantajele comune.
Luna Plină din 22 decembrie poate însemna, pentru mulți Capricorni, și un moment de împlinire în cuplu sau, după caz, întâlnirea cu adevăratul suflet-pereche.

Decembrie 2018 se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, în noaptea de Anul Nou.
Acest eveniment astrologic va pune accent pe relațiile Capricornilor cu rudele sau îi va încuraja pe unii nativi ca, în prima lună din 2019, să înceapă o afacere de familie, să se mute într-o casă nouă sau să se căsătorească.