Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-PEȘTIHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte bună pentru schimbare și pentru transformarea dorințelor în realitate!
În decembrie, în zodia Pești se vor afla Neptun (planeta care patronează semnul Peștilor) și planeta Acțiunii, Marte. Neptun îi va încuraja pe nativii Pești să viseze, iar Marte le va da energia, ambiția și curajul de care au nevoie pentru a-și transforma aceste vise în realitate.

În prima zi de decembrie, Mercur retrograd va intra în zodia Scorpion și în sectorul Călătoriilor, al relațiilor cu persoane din străinătate, dar și al studiului și al dezvoltării personale din astrograma Peștilor.
Mercur retrograd poate provoca tot felul de încurcături în domeniile pe care le patronează, așa că Peștii care călătoresc ar trebui să verifice toate detaliile înainte de plecare, să aibă grijă de acte și de bagaje, iar cei care negociază un contract, ar trebui să se înarmeze cu răbdare și să se asigure că toate informațiile pe care le primesc sunt corecte și complete.
Află aici ce este bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd!

În zodia Scorpion va ajunge, în 2 decembrie, și Venus, planeta Iubirii, care le poate aduce nativilor singuri șansa de a-și întâlni marea iubire în timp ce călătoresc sau iau parte la un eveniment ori susțin un examen.
Pentru Peștii care au o relație, Venus în Scorpion poate anunța o romantică și frumoasă vacanță în doi.

În data de 6 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct în Scorpion și îi va ”susține” pe nativii dornici să plece la drum ”peste mări și țări”, indiferent dacă e vorba de călătorii de afaceri sau ”de plăcere”.
În plus, ”echipa” Mercur (planeta Afacerilor) și Venus (”Micul Benefic”) le va purta noroc Peștilor care doresc să colaboreze cu persoane sau firme din străinătate sau celor care doresc să se stabilească în altă țară.

A doua zi va fi Lună Nouă în zodia Săgetător și în sectorul Carierei din astrograma Peștilor, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și Soarele.
Luna Nouă din 7 decembrie 2018 poate fi un moment al deciziilor și schimbărilor în carieră, iar Marte aflat în zodia Pești îi va ajuta pe nativi să aibă succes.
Dar aspectul tensionat dintre Lună și Marte poate întârzia ori complica lucrurile, așa că demersurile concrete ar trebui amânate, pe cât posibil,  până după data de 13 decembrie

În ziua de 13 decembrie 2018, Mercur va intra în zodia Săgetător, iar între 13-21 decembrie, Peștii vor avea în sectorul Carierei din astrogramă Soarele, alături de planetele Mercur și Jupiter. Această perioadă va fi una plină de noroc!
Unii nativi Pești își pot găsi job-ul visat în prag de sărbători, alții pot fi promovați sau își pot începe, ”cu dreptul”, propria afacere.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018, Soarele va intra în zodia Capricorn
(eveniment care marchează solstițiul de iarnă) și, timp de o lună de zile, va ”activa” sectorul Prietenilor, al rețelelor și socializării, dar și  sectorul planurilor de viitor.
Aici se află, din decembrie 2017, și planeta Saturn, iar din 2008, planeta Pluton, care îi ajută pe nativi să rămână cu picioarele pe pământ.

În 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în Rac și în ”casa Iubirii” din astrograma Peștilor.
Luna Plină va fi un moment de împlinire în plan personal și sentimental,  va aduce vești mult așteptate legate de o sarcină sau de copii ori va aduce noroc și succes în activități sau proiecte prin care Peștii își exprimă creativitatea.

D
ecembrie 2018 se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, eveniment care anunță mai mulți bani în contul Peștilor, dar și mai multă muncă, în prima parte a anului