Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Vărsător

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-VARSATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Vărsător!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să se concentreze pe profesie pentru că, din 2 decembrie, în sectorul Carierei din astrograma lor se va afla Micul Benefic Venus, care va rămâne aici până în data de 7 ianuarie 2019.

Venus este ”planeta Armoniei” și atunci când se află în sectorul Carierei, favorizează relațiile cu șefii sau cu persoane de decizie, care pot influența viitorul profesional al nativilor.
De asemenea, Venus în casa Carierei poate însemna mai multă atenție acordată imaginii, mai mulți bani obținuți din munca proprie (ca salariat sau din afacerile personale) și, pentru unii nativi, poate însemna șansa întâlnirii cu sufletul-pereche într-un context legat de profesie.

În primele 6 zile din decembrie, Venus va acționa împreună cu Mercur retrograd, aflat în același semn zodiacal, iar mulți Vărsători vor reveni asupra unor decizii luate în toamnă privind cariera sau vor renegocia clauzele unor contracte ori vor încerca să refacă legătura cu persoane cu care au mai colaborat.
Află aici ce este bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd!

În 6 decembrie 2018, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și, timp de o săptămână, le va aduce Vărsătorilor noi oportunități profesionale sau invitații ori mai multe călătorii în interes de afaceri.

În 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetător și, până în noaptea de 21/22 decembrie va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Vărsătorilor, alături de Soare și de Marele Benefic Jupiter.
Această ”combinație astrală” îi va încuraja pe Vărsători să se concentreze pe idealurile, dorințele și visurile lor, pe planurile de viitor, dar și pe relațiile de prietenie și pe extinderea rețelelor sociale sau profesionale.

Perioada 13-21/22 decembrie va fi potrivită și pentru transformarea în realitate a planurilor sau ideilor asupra cărora Vărsătorii ar putea să se oprească în jurul datei de 7 decembrie, când va fi Lună Nouă în Săgetător.
Luna Nouă este, de obicei, un moment favorabil pentru persoanele care vor să înceapă ceva nou, indiferent dacă e vorba de o afacere nouă, de loc de muncă nou sau de o nouă relație.

Dar Luna Nouă din 7 decembrie 2018 formează un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești și în ”casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor.
Iar asta înseamnă că, la momentul de Lună Nouă, s-ar putea ca mulți Vărsători să aibă idei excelente, dar fonduri insuficiente.
După data de 13 decembrie, va fi mai ușor pentru acești nativi să negocieze diferite colaborări sau primească banii de care au nevoie.

În noaptea de 21/22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricorn, eveniment astrologic ce marchează solstițiul de iarnă.

În 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în Rac, zodie în care, până în decembrie 2019, se va afla și Nodul Nord, legat de karmă și de destin. Acesta le arată Vărsătorilor direcția spre care ar fi bine să se îndrepte.

În zodia opusă, Capricorn, se va afla Nodul Sud care, împreună cu Nodul Nord, formează Axa Destinului. Aceasta le cere Vărsătorilor să se odihnească suficient, să își dozeze cu grijă eforturile, să se înconjoare de oameni în care au încredere și să nu ”pună la suflet” toate fleacurile.

Ultimul eveniment astrologic din horoscopul lunii decembrie 2018 va fi intrarea planetei Marte în zodia Berbec, în noaptea de Anul Nou. Pentru Vărsători, Marte în Berbec anunță un început de an cu multe întâlniri, invitații, negocieri, călătorii și succes în plan profesional.