Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-BALANTAHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Balanță!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Balanță anunță o perioadă foarte importantă în plan financiar, pentru că nativii vor avea de câștigat de pe urma prezenței planetei Venus în ”casa Banilor” din astrogramă.

Mai exact, Venus, Micul Benefic, se va afla -din 2 decembrie 2018 până în 7 ianuarie 2019- în zodia Scorpion.
Pentru Balanțe, asta înseamnă mai multe șanse de a-și suplimenta veniturile prin munca proprie, dar și o mai eficientă valorificare a resurselor personale (inclusiv timp, experiență, talent sau abilități personale).

Importantă va fi, în acest sens, și prezența planetei Acțiunii, Marte, în zodia Pești și în sectorul Profesiei din astrograma lor. Marte le va ”mobiliza” pe Balanțe, ”le va împinge de la spate” să ia decizii și să acționeze, fără să mai încerce să păstreze, cu orice preț, armonia la serviciu sau în relațiile de afaceri.

În prima parte a lui decembrie, în  ”casa Banilor” va acționa și planeta Afacerilor și comunicării, Mercur. Mai exact, până în ziua de 6 decembrie, Mercur va fi retrograd, iar din 6 decembrie, va reveni la mersul direct în sectorul amintit.
În 13 decembrie 2018, Mercur va părăsi zodia Scorpion și va intra în Săgetător.

Perioada cu Mercur retrograd ar trebui evitată de Balanțele care vor să demareze noi proiecte sau afaceri, dar poate fi fructificată de cele care vor să reia legătura cu foști colaboratori.
Află ce este bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd! Click aici!

Și semnarea contractelor ar trebui evitată cât timp Mercur este retrograd, cea mai bună perioadă fiind cea cuprinsă între 13 și 21 decembrie 2018. Atunci, în zodia Săgetător și în sectorul Comunicării, contractelor, călătoriilor, comerțului și studiilor din astrograma Balanțelor se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur.

Înainte de această perioadă, Luna Nouă din data de 7 decembrie 2018 ar putea fi considerată un moment potrivit pentru un nou contract, o nouă afacere, un nou proiect, pentru că, de obicei, Luna Nouă exact asta este: un moment bun pentru  începe ceva nou.
Dar, în acest an, Luna Nouă din decembrie va forma un aspect tensionat cu planeta Acțiunii, Marte, aflată în sectorul Profesiei din astrograma Balanțelor. Deci, pe cât posibil, Balanțele ar trebui să mai aștepte câteva zile, cel mai bine până ce Mercur va intra în Săgetător.

În noaptea de 21/22 decembrie, Soarele se va muta în zodia Capricorn (eveniment care marchează solstițiul de iarnă), iar în data de 22 decembrie va fi Lună Plină în zodia Rac.

Pentru Balanțe, ultima parte a anului va fi solicitantă pentru că Nodul Nord, legat de karmă și destin se va afla tot în zodia Rac și va amplifica efectele Lunii Pline din 22 decembrie, cerându-le nativilor să se concentreze pe carieră.
În același timp, însă, planetele Pluton și Saturn, alături de Nodul Sud care ”vorbește” despre obligații karmice le vor cere Balanțelor să rezolve probleme legate de casă ori familie.
De regulă, Balanțele știu să stabilească echilibrul, dar prezența ”planetei lor”, Venus, în sectorul Banilor ar putea înclina balanța, în cazul multor nativi, în favoarea carierei.

Iar intrarea planetei Marte în zodia Berbec, în data de 31 decembrie 2018, poate anticipa mari schimbări în plan partenerial pentru multe Balanțe, mai ales că în Berbec se află (până în martie 2019) și planeta Surprizelor, Uranus.
În ceea ce le privește pe Balanțele singure, acestea ar trebui să nu stea acasă de Revelion! Șansa va fi de partea lor.