Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-BERBECHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec în ultima lună din an!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă perfectă pentru vacanță, odihnă și relaxare.

Berbecii care doresc să înceapă o afacere sau să se concentreze pe un nou proiect ar trebui să amâne totul până în ianuarie 2019, când Marte, planeta Acțiunii (care îi patronează, de altfel) se va afla în zodia lor.

Până în noaptea de Anul Nou, Marte se va afla în zodia Pești, alături de planeta Neptun, ”combinație astrală” care va accentua interesul Berbecilor pentru spiritualitate, disponibilitatea de a-i ajuta pe alții, dorința de a-și analiza viața și de a stabili strategii pentru viitor, de a-și găsi aliați, colaboratori sau protectori, ”pregătind terenul” pentru anul ce vine.

De partea lor va fi ”Micul Benefic”  Venus care, din 2 decembrie 2018, se va afla în zodia Scorpion, acționând în ”casa Banilor altora” din astrogramă.
Mai mult, între 6 și 13 decembrie, Venus va acționa împreună cu planeta Mercur, iar perioada amintită va fi foarte bună cei care vor să obțină finanțări sau să negocieze diferite colaborări și afaceri.

În 13 decembrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în ianuarie 2019, alături de Marele Benefic Jupiter.

În primele 3 săptămâni din decembrie, în zodia Săgetător se va afla și Soarele, astfel că Berbecii care vor să călătorească, să își găsească parteneri de afaceri sau să își consolideze relația cu persoane din străinătate ar trebui să nu rateze perioada 13-21 decembrie, când în ”sectorul Străinătății” din astrograma lor se vor afla Soarele, Jupiter și Mercur.
De asemenea, și nativii care au probleme juridice de rezolvat ar trebui să profite de această conjunctura astrală.

Tot între 13 și 21 decembrie pot fi puse în practică ideile sau deciziile luate în jurul datei de 7 decembrie, când are loc Luna Nouă în Săgetător. De regulă, Luna Nouă este un moment foarte bun pentru noi decizii sau noi proiecte, dar Luna Nouă din data de 7 decembrie va fi influențată de aspectele tensionate pe care le va forma cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești.
Aceste aspecte pot provoca tensiuni, confuzie sau nehotărâre ori pot diminua încrederea nativilor Berbec în propriile forțe.
Așadar, Luna Nouă din decembrie nu va fi  un moment perfect pentru acțiune, pentru că nativii nu vor avea toate informațiile necesare ori nu vor avea destulă energie sau motivație.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018, Soarele va intra în zodia Capricorn (eveniment ce va marca solstițiul de iarnă) și va îndrepta atenția Berbecilor spre carieră, iar în data de 22  decembrie va fi Lună Plină în zodia Rac.

Luna Plină din 22 decembrie 2018 va avea loc în sectorul Casei și al Familiei din astrograma Berbecilor și va fi în armonie cu Uranus retrograd, aflat, până în martie, chiar în zodia lor.
Iar asta poate însemna cadouri sau alte surprize plăcute din partea rudelor sau poate însemna schimbarea planurilor de Sărbători (de exemplu, Berbecii decid că e mai bine să petreacă sărbătorile de iarnă cu familia, în loc să plece într-o vacanță).

Luna decembrie se va încheia cu intrarea planetei Acțiunii și Pasiunii, Marte, în zodia Berbec, așa că Berbecii vor intra în noul an cu dreptul!