Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte solicitantă pentru nativi, cu interes pentru ”socializare” în primele 13 zile și cu o atenție specială acordată partenerului și copiilor, în a doua parte a lunii.

În primele 13 zile din decembrie, planeta Mercur (care le patronează pe Fecioare) se va afla în zodia Scorpion și în ”casa Comunicării și a scurtelor călătorii”.
Dar, pentru că până în 6 decembrie, Mercur va fi retrograd, Fecioarele ar trebui să evite, în prima săptămână din decembrie, călătoriile, demararea de noi proiecte sau cumpărăturile importante și investițiile.
Află și ce este bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd! Click aici!

În Scorpion va ajunge, în 2 decembrie 2018, și planeta Venus care va rămâne în această zodie până în ianuarie 2019.
În perioada 2-6 decembrie, Venus și Mercur retrograd în Scorpion pot ”reactiva” o fostă relație sentimentală sau le pot oferi Fecioarelor șansa de a se reîntâlni cu foști parteneri sau de a rediscuta condițiile unei colaborări.
Dar pentru semnarea contractelor sau luarea deciziilor importante ar fi bine să aștepte a doua săptămână din decembrie.

Nici Luna Nouă din data de 7 decembrie 2018 nu va fi cel mai bun moment pentru decizii importante, noi contracte sau călătorii, chiar dacă va avea loc în sectorul Casei și al Familiei și, de obicei, Luna Nouă este potrivită pentru a începe ceva nou.
Luna Nouă din decembrie va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor.

Iar acest aspect poate aduce tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor de sărbători sau opinii diferite privind achiziționarea unei case ori (re)decorarea locuinței.
Aspectul tensionat amintit poate ”pune piedici” și colaborărilor profesionale aflate la început de drum sau poate pune sub semnul întrebării un parteneriat de afaceri.

Fecioarele care vor avea răbdare și vor acționa sau vor lua decizii după data de 13 decembrie vor avea mai mult succes și mai mult noroc: în 13 decembrie 2018, ”planeta lor”, Mercur, va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în ianuarie 2019.

De altfel, perioada 13-21 decembrie 2018 va fi cea mai norocoasă pentru Fecioarele care vor să negocieze, să semneze un contract, să înceapă o afacere, să călătorească ori să cumpere obiecte de valoare, dar și pentru cele interesate de studiu ori pentru cele care vor să-și extindă ”rețeaua socială”.
În perioada amintită, în sectorul Comuncării din astrograma lor se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur.
În noaptea de 21/22 decembrie, Soarele se va muta în zodia Capricorn (eveniment care marchează solstițiul de iarnă) și, timp de o lună de zile, va muta atenția Fecioarelor spre persoana iubită și copii.

În 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în zodia Rac și în sectorul Prietenilor din astrograma Fecioarelor.
Astfel, în ultima parte a lunii decembrie, Fecioarele vor trebui să păstreze echilibrul între atenția acordată prietenilor și atenția acordată partenerului și copiilor.

De asemenea, pentru multe Fecioare, Luna Plină din 22 decembrie va veni cu vești importante care le vor determina să își modifice planurile pe termen lung.

Ultima lună din an se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, chiar în seara zilei de 31 decembrie, anunțând, pentru Fecioare, un început de an plin de pasiune și de acțiune, dar și interes deosebit pentru suplimentarea veniturilor și pentru valorificarea rapidă a oportunităților.