Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-GEMENIHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Gemeni în ultima lună din an!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Gemeni este marcat de tranzitul planetei Mercur: până în 6 decembrie, Mercur retrograd va acționa în sectorul Profesiei și sănătății, între 6 și 13 decembrie Mercur va reveni la mersul direct în același sector, iar din 13 decembrie, va acționa în sectorul Relațiilor.Tranzitul lui Mercur este foarte important pentru Gemeni pentru că această planetă îi patronează (ca și pe Fecioare, de altfel).

Importantă va fi și prezența planetei Venus în sectorul Profesiei și al sănătății, din 2 decembrie 2018 până în prima săptămână din ianuarie 2019.
În astrologie, Venus este ”Micul Benefic” și, pentru Gemeni, în decembrie, va aduce armonie în relațiile de muncă, șansa de a câștiga mai mulți bani sau o relație sentimentală cu un coleg.

Iar Mercur aflat în același sector poate spori șansele nativilor, poate favoriza comunicarea sau le poate aduce un job care presupune multe călătorii sau interacțiunea directă cu ”publicul” sau clienții.
Important este ca Gemenii să nu ia decizii importante sau să semneze contracte înainte de data de 6 decembrie (din cauza lui Mercur retrograd).

În ziua de 7 decembrie 2018 va fi Lună Nouă în Săgetător, zodie în care va ajunge, în 13 decembrie, și planeta Mercur.
Luna Nouă din 7 decembrie va avea loc în sectorul Parteneriatelor din astrograma Gemenilor și va fi, pentru mulți dintre acești nativi, un moment important în plan relațional.
Unii Gemeni vor dori un nou început în relația de cuplu, alții vor dori să se implice într-o nouă relație sentimentală, alții vor fi interesați de o nouă colaborare profesională.

Totuși, pentru că această Lună Nouă va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești și va avea loc imediat după ce planeta Mercur va reveni la mersul direct, s-ar putea ca foarte mulți Gemeni să oscileze între două variante, să amâne luarea unei decizii sau să ia o hotărâre și apoi să revină asupra ei.

Tocmai de aceea e bine să mai aștepte câteva zile pentru concretizarea unei idei sau pentru a face primii pași într-o anumită direcție,
Iar dacă pot aștepta până după data de 13 decembrie, e perfect.
În ziua de 13 decembrie 2018, Mercur, planeta lor, va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în ianuarie.

Iar perioada 13-21 decembrie va fi una semnificativă în plan relațional pentru că în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor Gemenii vor avea Soarele, alături de Marele Benefic Jupiter și de planeta Mercur.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018 Soarele va intra în zodia Capricorn, iar atenția Gemenilor se va îndrepta spre bugetul familiei, spre administrarea resurselor în afacerile pe care le derulează împreună cu altcineva sau spre obținerea unor finanțări pentru propriile proiecte.
Iar în plan sentimental pot să apară tentații…

În data de 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în zodia Rac, iar aceasta va fi un moment de împlinire și mulțumire pentru mulți Gemeni pentru că va avea loc în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Decembrie se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, chiar în noaptea de Anul Nou, eveniment care va dinamiza sectorul social din astrograma Gemenilor și îi va încuraja să își facă noi prieteni.