Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Leu!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor care, în primele 3 săptămâni, vor beneficia din plin de prezența Soarelui și a Marelui Benefic Jupiter în ”casa Iubirii” din astrogramă.

Mai mult, în ”casa Iubirii” va avea loc și Luna Nouă din data de 7 decembrie 2018, care le poate aduce nativilor singuri șansa de a întâlni pe cineva special, iar celor care au, deja, o relație, șansa unui nou început.

Totuși, pentru că Luna Nouă din decembrie va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești, s-ar putea ca unii Lei să își pună actuala relație în pericol din cauza unei ”tentații” sau să prefere relații în care predomină atracția fizică.
Iar alți Lei vor oscila între o idilă romantică și o relație plină de pasiune, chiar dacă aceasta din urmă nu pare a avea prea multe șanse de a se transforma în ceva de durată.

Pentru alți nativi Leu, decembrie 2018 va fi luna în care vor dori să își întemeieze o familie sau luna în care se vor căsători ori luna în care își vor întâlni viitorul partener de viață prin intermediul unei rude sau cu ocazia unui eveniment profesional ori a unei călătorii în străinătate.
Din 2 decembrie 2018, Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Familiei și va fi în armonie cu planeta Surprizelor și a marilor schimbări, Uranus, aflată în ”sectorul Străinătății” din astrograma Leilor.

Prezența planetei Venus în sectorul Casei și al familiei poate însemna armonie în relația cu rudele sau dorința de a trăi într-o casă mai frumoasă, cu cheltuielile aferente.
În ceea ce privește cheltuielile, Leii trebuie să nu uite că până în ziua de 6 decembrie 2018, Mercur va fi retrograd și, pe cât posibil, ar fi bine să nu facă investiții sa cumpărături importante.

În ziua de 13 decembrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător
și va favoriza comunicarea în cuplu, dar și relațiile de afaceri, negocierile și călătoriile.
De altfel, perioada 13-21 decembrie va fi perfectă pentru afaceri, călătorii sau pentru pregătirea în detaliu a călătoriilor sau a agendei de sărbători pentru că alături de Mercur, în Săgetător se vor afla Soarele și Marele Benefic Jupiter.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018, Soarele va intra în zodia Capricorn, unde se află, deja, planetele Pluton și Saturn, dar și Nodul Sud, unul dintre pilonii Axei Destinului. Iar Capricornul patronează sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Leilor.

În 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în zodia Rac, unde se află, din noiembrie, și Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Astfel, în prag de sărbători, Leii vor trebui să  găsească echilibrul între profesie și viață personală pentru că s-ar putea să fie tentați să își asume prea multe responsabilități la serviciu și, din acest motiv, să acumuleze prea mult stres și oboseală.
Iar asta le va tăia, multor nativi, cheful de distracție, de călătorii sau de vizite la rude și vor prefera liniștea și confortul de acasă, spre nemulțumirea celor dragi.

În noaptea de Anul Nou planta Marte va intra în zodia Berbec, eveniment care, pentru Lei, va favoriza călătoriile, afacerile sau relațiile cu persoane din străinătate sau va intensifica dorința acestora de a se perfecționa în domeniile de activitate de care sunt pasionați.