Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-RACHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Rac în ultima lună din an!
oroscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de Luna Nouă din data de 7 decembrie și de Luna Plină din 22 decembrie, pentru că Racul este patronat de Lună. În plus, prezența Nodul Nord în zodia lor va pune accent pe datoria karmică a nativilor de a-și pune în valoare personalitatea și de a se concentra mai mult pe propria viață.

Luna Nouă din data de 7 decembrie 2018 va avea loc în zodia Săgetător și în sectorul Sănătății și al profesiei din astrograma Racilor, reprezentând un moment important pentru cei care doresc să-și schimbe stilul de viață, să se acorde o mai mare atenție sănătății sau să facă schimbări importante în plan profesional ori în rutina zilnică.

Dar, pentru că Luna Nouă din decembrie va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești, ar fi bine ca Racii să accepte eventualele oferte de muncă pe care le primesc numai după o serioasă analiză.
Cu această situație se pot confrunta, de exemplu, Racii care au un loc de muncă de care sunt mulțumiți dar primesc o ofertă care pare foarte atrăgătoare, dar care, în realitate, implică mai mult efort, mai multă muncă ori schimbarea rutinei zilnice.
Sau unii Raci pot primi un job care implică mutarea într-o altă localitate ori țară, dar asta înseamnă că trebuie să renunțe la tot ce înseamnă viața lor de acum.

Iar viața multor nativi Rac, în decembrie, va însemna în mod special atenție acordată persoanei iubite și copiilor sau, pentru cei singuri, șanse reale de a-și întâlni jumătatea.
Toate acestea, pentru că din 2 decembrie 2018, în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma Racilor se va afla Venus, planeta Iubirii. Iar Venus va rămâne în acest sector până în ianuarie 2019.

Un moment de mari schimbări în plan personal va fi Luna Plină din data de 22  decembrie 2018, care va avea loc în zodia lor.
Iar prezența Nodului Nord, tot în zodia lor, va însemna o atenție sporită acordată propriei persoane, propriilor interese, dorințe, planuri, idealuri.

Până în ziua de 22 decembrie, Racii vor trebui să se gândească în mod special la schimbările pe care e bine să le facă în plan profesional sau în stilul de viață, iar din 22 decembrie, vor analiza relațiile pe care le au cu cei din jur și vor putea face alegeri importante.
Toate acestea, pentru că în primele 3 săptămâni din decembrie, Soarele se va afla în ”casa Profesiei și a Sănătății”, iar din 22 decembrie, Soarele se va afla în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma lor.

Pentru decizii legate de job, colaborări, stil de viață, dietă sau sănătate,  Racii ar trebui să nu rateze perioada 13-21 decembrie, când în sectorul corespunzător din astrogramă se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur.

Din 22 decembrie 2018, Soarele se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Relațiilor din astrograma Racilor din astrogramă, alături de Pluton, Saturn și de Nodul Sud.
Această ”combinație astrală” le va cere nativilor Rac să își evalueze relațiile și să se retragă din cele în care oferă sau investesc mai mult decât primesc. Ori să stabilească noi limite sau reguli!

Luna decembrie se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, chiar în noaptea de Anul Nou, eveniment care anticipează, pentru Raci, schimbări importante în carieră, la începutul anului viitor.