Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-SAGETATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Săgetător!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță un sfârșit de an plin de noroc pentru nativi, perioada 13-21 decembrie fiind cea mai favorabilă.

Până în data e 13 decembrie, Mercur se va afla în zodia Scorpion, alături de planeta Venus. Mai mult, în primele 6 zile din decembrie, Mercur va fi retrograd în același semn zodiacal. Află aici ce e bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd!
Pentru mulți Săgetători, prezența planetelor Venus și Mercur în zodia Scorpion poate însemna ”împăcarea cu trecutul” sau ”vindecarea de trecut”.

Pentru alții, Venus în Scorpion (până în 7 ianuarie 2019) și în ”casa Trecutului și a secretelor” poate readuce o fostă iubire sau tentația unei aventuri secrete.
În cazul Săgetătorilor care au o relație stabilă și armonioasă, prezența planetelor Venus și Mercur în Scorpion poate însemna dorința de a-și ”trăi” povestea de dragoste discret, bucuria de a petrece cât mai mult timp împreună sau interesul pentru călătorii în doi.

În data de 7 decembrie 2018 va fi Lună Nouă în Săgetător, moment care, de obicei, favorizează noile relații, noile proiecte, noile idei sau schimbările în plan personal.
Dar acum, chiar dacă în zodia lor se va afla și Marele Benefic Jupiter, aducător de noroc și optimism, nativilor Săgetător li se recomandă să nu se grăbească, să verifice informațiile primite, să își calculeze cu atenție fiecare pas și să asculte și punctul de vedere al celor din jur, mai ales dacă e vorba de familie sau dacă deciziile pe care le iau în calcul urmează să îi afecteze și pe cei dragi.

Luna Nouă din 7 decembrie va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești, iar acesta poate provoca tensiuni în familie, incertitudini legate de o afacere de familie sau probleme legate de o casă ori de o moștenire.
Tocmai de aceea ar fi bine ca Săgetătorii să mai aștepte  câteva zile pentru decizii importante sau pentru acțiune.

În 13 decembrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător și va clarifica multe lucruri sau îi va ajuta pe nativi să ia deciziile cele mai bune.

În noaptea de 21/22 decembrie Soarele se va muta în zodia Capricorn (eveniment care marchează solstițiul de iarnă),  unde va rămâne timp de o lună, dar Mercur va rămâne în Săgetător până în ianuarie 2019, iar Jupiter, până în decembrie 2019.
Mercur aflat în zodia lor îi va ajuta pe Săgetători să fie foarte convingători și să gândească ”limpede”, iar Jupiter va fi marele lor aliat astral.

Intrarea Soarelui în zodia Capricorn le va aduce Săgetătorilor mai multe șanse în plan financiar pentru că va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor.

În 22 decembrie 2018 va fi Lună Plină în Rac și în ”casa Banilor altora” din astrograma Săgetătorilor.
Unii nativi vor primi un bonus consistent pentru activitatea din 2018, alții vor primi un credit, unii vor primi vești bune legate de veniturile partenerului, iar alții vor întâlni persoane interesate să investească în ideile și proiectele lor.
De asemenea, Luna Plină din 22 decembrie 2018 poate aduce mai multă pasiune în cuplu sau o nouă relație pentru nativii singuri.

Decembrie 2018 se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec, unde se va afla și Uranus, planeta Surprizelor.
Pentru Săgetători, Marte și Uranus pot aduce vești bune și surprize plăcute în plan sentimental, chiar de Revelion.