Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Scorpion!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Scorpion anunță oportunități în plan sentimental pentru nativi, dar și noroc în plan financiar, dublat, însă, de tendința de a cheltui prea mult.

Din 2 decembrie 2018, prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Scorpion poate însemna mai multă armonie și implicare în relația de cuplu, dar și noroc pentru nativii singuri.
Când planeta Venus se află în semnul tău zodiacal, înseamnă că ai mai multe șanse decât de obicei de a-ți întâlni sufletul pereche sau, după caz, de a avea parte de mai multă afecțiune în cuplu.

Dar Venus în Scorpion poate însemna și mai multă gelozie, iar prezența planetei Comunicării, Mercur, în aceeași zodie, poate aduce și multe discuții sau neînțelegeri din cauza geloziei, suspiciunii sau din cauza dorinței de a-l controla pe partener.

Mercur se va afla în zodia Scorpion din prima zi de decembrie până în data de 13 decembrie, cu o perioadă de ”retrogradare” în primele 6 zile. Află aici ce e bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd!
În 6 decembrie 2018, Mercur va reveni la mersul direct în Scorpion, iar în ziua de 13 decembrie, va intra în Săgetător.

Pentru Scorpioni, Mercur în Săgetător va însemna un ajutor în plus din partea astrelor, în plan financiar.
Mai mult, în perioada 13-21 decembrie, în zodia Săgetător și în ”casa Banilor” din astrograma Scorpionilor se vor  afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur, o combinație foarte interesantă și aducătoare de noroc în afaceri, de călătorii, de invitații și de șanse extraordinare pentru nativi de a-și extinde cercul social.

Înainte de perioada amintită, un alt moment important va marca horoscopul lunii decembrie pentru zodia Scorpion: Luna Nouă din data de 7 decembrie.
Luna Nouă este, de obicei, un moment potrivit pentru a începe ceva nou dar în decembrie, ea va forma un aspect tensionat cu planetele Marte și Neptun aflate în zodia Pești.

Din acest motiv, în preajma datei de 7 decembrie, s-ar putea ca planurile Scorpionilor să fie amânate din cauză că banii vor fi folosiți pentru a cumpăra cadouri pentru copii sau pentru persoana iubită sau încasările de pe urma unei afaceri ori a unui proiect artistic vor fi mai mici decât cele sperate.
Aspectul tensionat dintre Luna Nouă și Marte poate fi și o atenționare pentru Scorpionii pasionați de jocurile de noroc.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018, Soarele va intra în zodia Capricorn (eveniment care marchează solstițiul de iarnă) iar în data de 22 decembrie va fi Lună Plină în zodia Rac.

Aflat în Capricorn, Soarele va aduce un plus de dinamism în sectorul Comunicării din astrograma Scorpionilor, încurajându-i și pe nativii singuri să ”iasă din casă” și să ”socializeze”. Iar planeta Venus, aflată în zodia lor, le va spori farmecul personal.

Luna Plină din 22 decembrie 2018 poate aduce, pentru mulți Scorpioni, șansa de a călători în străinătate sau vești bune legate de succesul unei afaceri ori de promovarea unui examen important sau rezolvarea unei probleme juridice.

Decembrie 2018  se va încheia cu intrarea planetei Marte în zodia Berbec chiar în noaptea de Anul Nou, anunțând pentru Scorpioni, un început de an foarte dinamic și cu multe oportunități în plan profesional.