Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-decembrie-2018-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Taur în ultima lună din an!
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive în plan relațional și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.
Iar toate astea, pentru că din 2 decembrie 2018, planeta Iubirii și armoniei, Venus, se va afla în sectorul Relațiilor din astrograma Taurilor, unde va rămâne până în 7 ianuarie 2019. Tranzitul planetei Venus este foarte important pentru Tauri pentru că Venus îi patronează (ca și pe Balanțe, de altfel).

În sectorul Mariajului și al Parteneriatelor profesionale se va afla, până în ziua de 13 decembrie, și Mercur, planeta Comunicării, a călătoriilor și a afacerilor.

Dar, primele 6 zile din lună nu vor fi potrivite pentru noi relații, afaceri sau colaborări pentru că Mercur va fi retrograd.
Vor fi, însă, potrivite pentru reluarea legăturii cu vechi prieteni sau foști colegi sau, dacă e cazul, pentru împăcare și iertare în cuplu. Află ce e bine să faci în perioadele cu Mercur retrograd!

Din 6 decembrie 2018, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Scorpion,  iar comunicarea și armonia în relații vor putea fi restabilite/consolidate.

În data de 7 decembrie va fi Lună Nouă în zodia Săgetător, iar Taurii pot primi vești importante despre veniturile partenerul de viață, despre profitul unei afaceri în care sunt implicați sau pot întâlni o persoană de care se vor simți atrași din prima clipă.

Dar, pentru că Luna Nouă din 7 decembrie va forma aspecte tensionate cu planetele Marte și Neptun aflate în Pești, ar fi bine ca Taurii să nu facă schimbări importante sau să se grăbească în luarea unor decizii, mai ales dacă acestea au legătură cu banii sau cu prietenii.
Pentru unii Tauri, Luna Nouă din decembrie poate aduce tensiuni între partenerul de viață și prieteni sau între Tauri și prieteni, din cauza unei afaceri pe care o administrează împreună.

Din data de 13 decembrie 2018, planeta Mercur se va afla în Săgetător, zodie în care vor ”acționa” și Jupiter (până în decembrie 2019) și Soarele (până în noaptea de 21/22 decembrie).

Astfel, între 13 și 21 decembrie 2018, în zodia Săgetător se vor afla Soarele, Jupiter și Mercur, iar perioada va fi norocoasă pentru Taurii care au nevoie de un credit sau pentru cei care doresc să trăiască intens, să experimenteze și să se lase cuprinși de ”spirit de aventură”, inclusiv în plan amoros.

În plus, prezența planetei Uranus în ”casa Trecutului” din astrograma Taurilor poate însemna  ”reactivarea” interesului pentru o persoană din trecut, la care nativii nici măcar nu se mai gândeau că ar dori să se întoarcă. Sau poate însemna o relație secretă cu o persoană căreia altădată nu i-ar fi acordat atenție.

În noaptea de 21/22 decembrie 2018, Soarele va intra în zodia Capricorn (eveniment care marchează solstițiul de iarnă), iar în 22 decembrie va fi Lună Plină în Rac.

Pentru Tauri, evenimentele amintite vor activa sectorul Străinătății și sectorul Comunicării din astrograma lor, anunțând o agendă încărcată de Sărbători: multe drumuri, invitații, întâlniri, mesaje, telefoane.
S-ar putea chiar ca unii Tauri să fie nevoiți să refuze invitația la un eveniment important din cauza unei călătorii îndepărtate, în timp ce alții vor reuși să îmbine utilul cu plăcutul, plecând, la sfârșitul anului, într-o călătorie nu doar ”de plăcere”, ci și în interes profesional.

Iar intrarea planetei Marte în zodia Berbec, de Revelion, le va cere nativilor răbdare și o înțeleaptă folosire a energiei în prima lună din noul an.