Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Balanță!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-in-sagetator-balantaHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Balanță!
În 2019, Balanțele vor călători și vor ”socializa” mai mult decât în anii trecuți, vor obține, prin negocieri eficiente, tot ceea ce își doresc, vor semna contracte avantajoase, iar relațiile cu frații, vecinii și colaboratorii importanți vor fi protejate de astre și le vor aduce noroc.

Toate acestea, pentru că Jupiter, Marele Benefic, se va afla în ”casa Comunicării, afacerilor, contractelor și călătoriilor”    până în 2 decembrie.

La începutul anului, Balanțele vor face primul pas în relațiile care le interesează, dar există și riscul unor tensiuni în cuplu sau colaborări.

În plan sentimental, norocul le poate surâde în luna martie, când Venus, planeta Iubirii (care le patronează, de altfel, pe Balanțe) se va afla, mai întâi, în sectorul Iubirii din astrogramă, după  care se va muta în cel profesional. Asta înseamnă că sfârșitul lui martie le poate aduce multor Balanțe și o idilă la serviciu.

Până la jumătatea lui mai Venus le va ajuta pe multe Balanțe singure să își întâlnească sufletul-pereche sau va aduce mai multă iubire și armonie în relațiile ”cu vechime”.

Octombrie și prima parte din noiembrie vor fi ”cu noroc” în plan financiar și
contracte avantajoase și afaceri profitabile vor fi ”aduse de astre” în toată luna noiembrie.

În preajma Sărbătorilor de iarnă, Venus va ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma Balanțelor, aducând ”oportunități sentimentale” pentru nativi.