Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-berbecHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec!
Pentru Berbeci, norocul va veni din străinătate, pentru că Jupiter va acționa în ”casa Străinătății” din astrograma lor.

Jupiter îi va ajuta pe Berbecii care vor să călătorească, să studieze sau să lucreze în străinătate, dar și pe cei care speră să își găsească marea iubire peste mări și țări.

Pentru Berbeci, luna ianuarie va fi plină de oportunități pentru că în ”casa Străinătății” din astrograma lor se va afla, alături de Jupiter, și planeta Venus. Iar Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și Micul Benefic, aducător de noroc financiar.
De altfel, Berbecii încep cu dreptul anul 2019 pentru că Marte, planeta care îi patronează, se află în zodia lor și le va fi puternic aliat în plan personal până la jumătatea lui februarie.

Interesant este faptul că Venus va reveni în  Săgetător și în sectorul străinătății din astrograma Berbecilor în ziua de 1 noiembrie și va rămâne aici până în 26 noiembrie, anunțând un sfârșit de an plin de aventură și noroc în iubire în plan sentimental pentru acești nativi.
Iar între 9 și 29 decembrie, în Săgetător se va afla planeta Mercur, aducându-le Berbecilor invitații, noi relații și călătorii în străinătate.

În plan financiar, anul 2019 va fi plin de surprize, în special după ce planeta Uranus, va intra în zodia Taur și în ”casa Banilor” din astrograma lor. Iar asta se va întâmpla în martie!
Planeta Uranus va rămâne în zodia Taur încă 6 ani și le va aduce nativilor Berbec multe șanse neașteptate, dar le va cere să fie chibzuiți, să nu ”arunce” banii pe ”fleacuri” și să nu fie impulsivi nici în relații, nici în afaceri.