Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-capricornHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn!
În 2019, Capicornii au nevoie de răbdare, pentru că norocul le va surâde celor care fac investiții pe termen lung, celor care pun preț pe spiritualitate și generozitate și celor care vor să își rezolve orice fel de ”restanțe” (în plan personal, financiar, profesional etc.).

Jupiter aflat în zodia Săgetător va acționa în ”casa Trecutului și a Secretelor” din astrograma Capricornilor și le va aduce protectori neașteptați și discreți, dar și acces la informații confidențiale pe care le pot folosi în interes personal. Din 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va muta în zodia lor, iar norocul le va surâde din plin, cu adevărat.

Prima lună din an va fi marcată de prezența planetei Marte în Berbec, alături de Uranus, iar acest context astral poate aduce soluții neașteptate pentru Capricornii care au de rezolvat probleme de familie, probleme legate de moșteniri, dar și pentru cei care își doresc să se mute în casă nouă sau vor să își întemeieze o familie.
În cazul acestora din urmă, întâlnirea cu viitorul partener de viață poate avea loc într-un context neașteptat sau propunerea de căsătorie poate veni de la un prieten.

În februarie, planeta Iubirii se va afla în zodia lor, așa că atunci norocul în dragoste le poate surâde Capricornilor singuri, așa cum le poate surâde și în iulie, când planeta Iubirii se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.

În plan financiar, șansele vor apărea la începutul lui martie și multe dintre acestea pot avea legătură cu persoane cu care Capricornii au mai colaborat cândva.

Vara va veni și cu noroc în afaceri, dar pentru lansarea de noi proiecte trebuie evitată perioada 8 iulie-1 august, când Mercur va fi retrograd.

În septembrie, însă, astrele vor fi de partea nativilor care vor dori să își schimbe job-ul sau celor care vor începe să lucreze pe cont propriu.

În octombrie, Capricornii singuri își pot întâlni marea iubire prin intermediul unor prieteni, iar cei care vor să călătorească în străinătate vor avea și timp, dar și resursele necesare.

Luna decembrie va fi una specială pentru Capricorni: în zodia lor va ajunge Marele Benefic Jupiter și, până în 20 decembrie, alături de acesta se va afla și planeta Iubirii.
Din 20 decembrie, Micul Benefic Venus se va muta în ”casa Banilor” din astrograma lor, astfel că sfârșitul de an le va aduce noroc și-n plan sentimental, și-n plan financiar.