Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-capricornHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn!
În 2019, Capicornii au nevoie de răbdare, pentru că norocul le va surâde celor care fac investiții pe termen lung, celor care pun preț pe spiritualitate și generozitate și celor care vor să își rezolve orice fel de ”restanțe” (în plan personal, financiar, profesional etc.).La începutul anului, contextul astral poate aduce soluții neașteptate pentru Capricornii care au de rezolvat probleme de familie, probleme legate de moșteniri, dar și pentru cei care își doresc să se mute în casă nouă sau vor să își întemeieze o familie.

În februarie, planeta Iubirii se va afla în zodia lor, așa că atunci norocul în dragoste le poate surâde Capricornilor singuri, așa cum le poate surâde și în iulie, când planeta Iubirii se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.

În plan financiar, șansele vor apărea la începutul lui martie și multe dintre acestea pot avea legătură cu persoane cu care Capricornii au mai colaborat cândva.

Vara va veni și cu noroc în afaceri, dar pentru lansarea de noi proiecte trebuie evitată perioada 8 iulie-1 august, când Mercur va fi retrograd.

În octombrie, Capricornii singuri își pot întâlni marea iubire prin intermediul unor prieteni, iar cei care vor să călătorească în străinătate vor avea și timp, dar și resursele necesare.

Sfârșitul de an le va aduce noroc și-n plan sentimental, și-n plan financiar.