Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-fecioaraHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară!
În 2019, Fecioarele vor avea noroc în afaceri de familie sau în afaceri imobiliare, își pot cumpăra (încă) o casă, pot primi moșteniri sau vor avea ce să sărbătorească: familia li se va mări sau, după caz, ”se vor așeza la casa lor”.
Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor.

În plan personal, luna aprilie le poate aduce Fecioarelor singure întâlnirea cu sufletul-pereche pentru că atunci Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.
Aprilie va fi, de asemenea, o lună bună pentru refacerea sau consolidarea armoniei din cuplu.

Sfârșitul lui august și prima parte a lunii septembrie pot aduce, de asemenea, oportunități sentimentale” pentru că planeta Iubirii se va afla chiar în semnul Fecioarei, în timp ce a doua parte a lunii septembrie și prima decadă a lunii octombrie vor fi pline de noroc în plan financiar, pentru că Venus, Micul Benefic, va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Fecioarelor.

De asemenea, în octombrie, Fecioarele pot semna contracte avantajoase, ajutate de Mercur, planeta care le patronează și care se va afla în sectorul Comunicării, afacerilor și călătoriilor din astrograma lor.
Mai mult, planeta Acțiunii, Marte, se va afla în ”casa Banilor” și le va încuraja pe Fecioare să își apere interesele, să se promoveze eficient și să facă alegerile potrivite.

Luna decembrie va fi, din nou, o perioadă cu noroc în dragoste: planeta Iubirii se va afla în sectorul Iubirii din astrograma Fecioarelor, iar în prag de Anul Nou, planeta lor, Mercur, va ajunge în același sector.