Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-fecioaraHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară!
În 2019, Fecioarele vor avea noroc în afaceri de familie sau în afaceri imobiliare, își pot cumpăra (încă) o casă, pot primi moșteniri sau vor avea ce să sărbătorească: familia li se va mări sau, după caz, ”se vor așeza la casa lor”.
Primăvara le poate aduce Fecioarelor singure întâlnirea cu sufletul-pereche pentru că atunci Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Sfârșitul lui august și prima parte a lunii septembrie pot aduce, de asemenea, oportunități sentimentale” pentru că planeta Iubirii se va afla chiar în semnul Fecioarei, în timp ce a doua parte a lunii septembrie și prima decadă a lunii octombrie vor fi pline de noroc în plan financiar, pentru că Venus, Micul Benefic, va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Fecioarelor.

De asemenea, în octombrie, Fecioarele pot semna contracte avantajoase.
Luna decembrie va fi, din nou, o perioadă cu noroc în dragoste: planeta Iubirii se va afla în sectorul Iubirii din astrograma Fecioarelor, iar în prag de Anul Nou, planeta lor, Mercur, va ajunge în același sector.