Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Gemeni!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-gemeniHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Gemeni!
Anul 2019 va fi semnificativ pentru Gemenii singuri pentru că Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor și îi va ajuta să își întâlnească sufletul-pereche.

Luna ianuarie și luna noiembrie vor fi cele mai importante din acest punct de vedere pentru că atunci Jupiter va fi ”secondat” de planeta Iubirii, Venus, aflată, de asemenea, în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor.
Ianuarie și noiembrie vor fi perioade excelente și pentru cuplurile ”cu vechime”, iar mulți Gemeni vor deveni părinți sau vor începe afaceri profitabile în parteneriat cu persoana iubită.

O altă perioadă foarte bună în plan sentimental poate fi și luna iunie, când planeta Iubirii, Venus, se va afla în semnul Gemenilor.
Atunci, nativii singuri vor putea atrage iubirea în viața lor, cei care au o relație stabilă se vor bucura de mai multă armonie și afecțiune, iar mulți nativi vor dori să se își oficializeze relația.

În plan financiar, norocul le va surâde în special în lunile iunie și octombrie, când Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, va acționa în sectorul financiar, respectiv în sectorul profesional din astrograma acestora.
Important este ca Gemenii să aibă așteptări și ”pretenții” realiste atunci când își negociază contractul de muncă sau de colaborare și să nu se implice în prea multe proiecte pentru că există riscul ca, la un moment dat, să nu mai aibă destule resurse pentru a le duce pe toate la bun sfârșit.

Dar ultima parte a anului le va aduce Gemenilor câștiguri neașteptate, protectori dar și finanțări pentru proiectele personale.