Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Leu!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-leuHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Leu!
În 2019, Leii vor avea parte de multă iubire, iar cei singuri își vor întâlni ”jumătatea”. Mulți Lei vor deveni părinți sau se vor implica în proiecte și afaceri destinate copiilor (iar acestea vor avea succes).
Până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Leilor.

Prezența lui Jupiter în această ”casă” poate însemna, însă, și aventuri sentimentale, în special în luna aprilie, când Venus (planeta Iubirii) se va afla în sectorul intimității și al pasiunii din astrogramă.
Tot în aprilie, Leii pot obține credite sau alte finanțări pentru afacerile lor sau își pot achita datoriile. În acest sens, Uranus aflat în Taur (din martie 2019) poate veni cu idei și soluții neașteptate, ingenioase, care îi pot scoate din încurcătură pe nativi.

Sfârșitul lunii iulie și primele 3 săptămâni din august vor fi pline de ”oportunități financiare”, iar ultima parte a lui august și prima jumătate a lunii septembrie vor fi ”cu noroc” în plan financiar.
Toate acestea, pentru că Venus, planeta Iubirii și ”Micul Benefic”, se va afla mai întâi în zodia Leu, iar din 21 august până în 14 septembrie va dinamiza ”casa Banilor” din astrograma Leilor.

Toamna le va aduce noroc Leilor care vor să își cumpere o casă ori vor să se căsătorească, iar luna noiembrie poate veni cu vești excelente pentru cei care își doresc să devină părinți.

Sfârșitul de an va fi marcat de succes și schimbări în plan profesional, iar în preajma Sărbătorilor, planeta Iubirii  se va muta în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă, aducând armonie în cupluri și noroc în dragoste pentru toți nativii Leu.