Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-pestiHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Pești!
Pentru Pești, anul 2019 va aduce succesul mult așteptat și meritat în plan profesional: până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în ”casa Carierei” din astrograma lor.

Iar Peștii încep anul în forță pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla, până la începutul lui februarie, în sectorul Banilor obținuți prin muncă proprie. Aici se va afla și Uranus, care le poate aduce oferte avantajoase nesperate, în special după data de 6 ianuarie, când va reveni la mersul direct.

Primăvara lui 2019 va veni cu noroc în dragoste: în martie se pot ”redresa” lucrurile în cuplu sau se poate ”reactiva” o veche iubire, iar din 26 martie până spre sfârșitul lui aprilie, Venus, planeta Iubirii, va acționa chiar în zodia Pești. Iar asta înseamnă că nativii vor atrage mai multă iubire în viața lor!

În iunie, Venus le poate aduce Peștilor singuri întâlnirea cu viitorul partener de viață sau îi poate ajuta pe nativii care vor să se mute în casă nouă să își îndeplinească visul.

În prima parte a lunii iulie, Peștii care vor o schimbare în plan profesional își pot găsi job-ul dorit sau pot obține o promovare la actualul loc de muncă. Iar nativii singuri se pot îndrăgosti, pe neașteptate, de un coleg.

În plan sentimental, norocul va fi de partea lor și în ultima decadă a lui august și în prima jumătate a lui septembrie.
Atunci, planeta Iubirii se va afla în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor, context care aduce armonie în cupluri sau ”întâlniri semnificative” pentru nativii singuri.

Octombrie va fi o lună foarte bună pentru cariera Peștilor, dar poate aduce și surprize (de exemplu o relație sentimentală cu un șef sau cu o persoană importantă).

Ultima parte a anului va veni cu noi prieteni sau cu multe ocazii de ”socializare”, mai ales după ce, în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va intra în ”casa Prietenilor” din astrograma Peștilor.