Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Rac!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupter-sagetator-RACHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Rac!
Pentru Raci, anul 2019 vine cu succes în plan profesional și, pentru unii nativi, cu șansa de a scăpa de mai vechi probleme de sănătate.
Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în ”casa Profesiei și a Sănătății” din astrograma lor.

Anul 2019 este, oricum, unul foarte important pentru Raci pentru că Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, se află chiar în zodia lor și le dă puterea de a-și schimba viața.
Nodul Nord aflat în Rac ne cere tuturor să avem mai multă grijă de noi înșine, iar în cazul Racilor, importantă este și acțiunea lui Jupiter, care le îndreaptă atenția spre sănătate, rutina zilnică, dietă, program de lucru, loc de muncă, alegeri profesionale care îi avantajează cu adevărat.

Locul de muncă poate fi, pentru unii Raci, și locul în care își întâlnesc sufletul pereche, mai ales atunci când în sectorul Profesiei acționează și Venus, planeta Iubirii. Iar asta se întâmplă în ianuarie și în decembrie.

Ianuarie poate veni cu o schimbare majoră și cu decizii neașteptate sau oferte neașteptate (posibil și de la foști angajatori) pentru că în sectorul Carierei din astrograma Racilor se vor afla planeta Surprizelor (Uranus) și planeta Acțiunii (Marte).

În plan sentimental, norocul le va surâde Racilor în special în octombrie, când planeta Iubirii, Venus, se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar o revenire a unei foste iubiri  este posibilă în prima parte a lui noiembrie, când Mercur va fi retrograd în sectorul Iubirii din astrograma Racilor.

Sfârșitul anului va aduce multă armonie și multe motive de bucurie și mulțumire în cupluri, după ce Venus, planeta Iubirii, va intra în sectorul Mariajului din astrograma Racilor.