Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Săgetător!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-sagetatorHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Săgetător!
În 2019, Săgetătorii se pot considera preferații astrelor: Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia lor până în ziua de 2 decembrie!

Iar Jupiter este planeta care îi patronează, așa că vor avea succes, noroc și o mulțime de oportunități, inclusiv în plan financiar, chiar dacă în ”casa Banilor” se va afla, și în acest an, planeta Saturn.
Saturn aduce restricții și limitări pentru toate zodiile, cerând responsabilitate și seriozitate.
Pentru mulți Săgetători, 2018 a fost un an în care datoriile sau deciziile greșite din trecut și-au pus amprenta asupra bugetului personal. În 2019, situația lor se va schimba în bine.

Schimbări pozitive pot să apară și în plan sentimental, chiar de la începutul anului, pentru că, până în februarie.

Și lunile aprilie-mai pot veni cu noroc în plan sentimental: atunci în ”casa Iubirii” din astrograma Săgetătorilor se va afla planeta Iubirii! Luna mai va fi una cu succes și în plan profesional, mulți Săgetători primind atunci oferte de muncă foarte avantajoase.

În vară, norocul le va surâde în plan financiar, iar în prima jumătate a lunii iulie, afacerile sau relațiile cu persoane din străinătate ar putea fi, de asemenea, ”cu noroc” pentru Săgetători.

Toamna va veni cu posibile schimbări în carieră sau le va noroc prin vechi prieteni sau prin intermediul internetului.
În noiembrie, planeta Iubirii se va afla în zodia lor și asta înseamnă noroc în dragoste, iar în decembrie, norocul le va surâde în plan financiar.