Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Scorpion!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-scorpionHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Scorpion!
Scorpionii vor avea mare noroc în plan financiar: până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în ”casa Banilor” din astrograma lor.

În lunile ianuarie și în noiembrie,  banii ar trebui să intre, fără probleme, în conturile și buzunarele Scorpionilor. .

Primăvara lui 2019 le poate aduce multor Scorpioni schimbări în plan sentimental: cei singuri își vor întâlni marea dragoste, iar cei care au o relație stabilă, vor reuși să refacă sau, după caz, vor consolida armonia și afecțiunea în cuplu.

Tot atunci unii Scorpioni vor primi vești importante legate de o sarcină sau vor avea motive de bucurie și mândrie legate de copii.

Luna iulie va fi importantă pentru Scorpionii care vor schimbări în carieră sau pentru cei care călătoresc în interes profesional. La sfârșitul lui iulie sau în prima parte a lunii august, o astfel de călătorie poate fi contextul perfect pentru ca Scorpionii singuri să se îndrăgostească.

Septembrie va fi o lună în care norocul și succesul vor veni în viața Scorpionilor (și) cu ajutorul prietenilor, iar octombrie va fi o lună excelentă în plan sentimental, pentru că planeta Iubirii se va afla în zodia lor.

Sfârșitul anului va fi perfect pentru cumpărarea unei case, pentru afaceri de familie sau pentru căsătorie.