Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Taur!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-taurHoroscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Taur!
În 2019, Taurii vor avea noroc prin alții. Jupiter se va afla în ”casa Banilor altora” din astrogramă și îi va ajuta să obțină finanțările de care vor avea nevoie sau să întâlnească persoane dispuse să investească în proiectele lor.
Jupiter va aduce un plus de optimism și dinamism și în viața personală a nativilor Taur pentru că va acționa în sectorul care se referă și la intimitate și senzualitate.
Iar când în acest sector, alături de Marele Benefic se va afla și planeta Iubirii, Venus, Taurii vor avea parte de mai multă acțiune și pasiune în cuplu sau vor trăi povești de iubire de neuitat.

În acest an, Venus și Jupiter vor acționa ”în echipă” în prima parte a anului (mai exact din 7 ianuarie până în 4 februarie) și în luna noiembrie.
Noroc în iubire vor avea Taurii și în a doua parte a lunii mai, când planeta Iubirii se va afla în zodia lor.

În plan financiar, Taurii sunt, de regulă norocoși, iar în 2019, luna iunie și începutul lunii iulie ar putea veni cu oportunități extraordinare. Atunci, ”Micul Benefic” Venus (care îi patronează) se va afla în ”casa Banilor” din astrogramă. O perioadă foarte bună va fi și ultima săptămână din mai, când în sectorul Banilor va acționa planeta Afacerilor, Mercur.

Luna octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie ar putea să le aducă Taurilor un loc de muncă mai bine plătit, o promovare la actualul job sau succes din afaceri pe cont propriu, pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor.