Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Vărsător!

oana-hanganu-horoscop-noroc-jupiter-sagetator-varsator2Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul în 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Vărsător!
În 2019, Vărsătorii își vor îndeplini dorințele și își vor pune, cu succes, planurile și ideile în aplicare, beneficiind de ajutorul unor prieteni importanți și consolidându-și statutul în rețeaua profesională.

Până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Prietenilor și al rețelelor din astrograma lor, sector care se referă și la planurile pe termen lung și dorințele personale.

Din primăvară, astrele aduc schimbări majore în viața de familie a Vărsătorilor: unii se vor căsători pe neașteptate, alții se vor muta în casă nouă, iar alții vor primi vești importante privind ”structura” familiei (de exemplu, o rudă apropiată se va căsători sau familia se va mări prin nașterea unui copil).

În plan sentimental, norocul le va surâde în special în martie, când planeta Iubirii se va afla în zodia lor, dar și în prima parte a lui august, când planeta Iubirii se va afla în sectorul Mariajului din astrogramă.
Tot atunci,  în viața unor nativi s-ar putea să revină un fost partener.

Primăvara (în special luna aprilie) le poate aduce Vărsătorilor oferte și contracte avantajoase ori șansa neașteptată de a-și cumpăra o casă nouă (în special în mai).

Toamna le poate aduce întâlnirea cu marea iubire într-un context profesional sau prin intermediul unor prieteni foarte apropiați.
Iar în ultima parte a lunii decembrie, planeta Iubirii va ajunge, din nou, în zodia lor! Astfel, Vărsătorii vor încheia anul într-o notă optimistă și astrele vor fi de partea lor.