Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-SAGETATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, Săgetător.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte importantă în plan financiar .

Săgetătorii îl au, din octombrie anul trecut, de partea lor pe Marele Benefic Jupiter, care va rămâne în zodia lor până în decembrie 2019.

Iar în februarie, în sectorul Banilor din astrogramă, se va afla și Micul Benefic, Venus. Iar bugetul personal va fi administrat cu responsabilitate, așa cum cere Saturn (planeta Responsabilității) aflat în același sector.
Nativii care nu respectă această ”cerință” vor avea probleme cu banii, în martie sau iulie.

În plan sentimental, Venus le va aduce noroc Săgetătorilor care ”nu vor alerga după himere” sau aventuri, ci vor dori o relație serioasă, iar în cuplu, se va pune accent pe seriozitate și maturitate.
Comunicarea nativilor va fi ”la cote înalte”, în special în primele 10 zile din lună, când vor veni și multe invitații, și negocierile vor fi încununate de succes, și călătoriile ar trebui să nu lipsească din agendă.

Din 10 februarie, dar mai ales după data de 19, Săgetătorii vor pune accent pe comunicarea cu rudele, își vor vizita părinții, vor călători în locurile unde au copilărit sau vor demara diferite proiecte împreună cu vechi prieteni sau foști colegi de școală.

Luna Plină din 19 februarie va fi un moment de succes în carieră (o promovare, un job mai bun, o afacere pe cont propriu).

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.