Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-BALANTAHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Balanță.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Balanță anunță importante schimbări în dinamica vieții de familie, afaceri de familie sau mutarea în casă nouă.
Toate acestea pentru că planeta care le patronează pe Balanțe se va afla, alături de Pluton și Saturn, în sectorul Casei și familiei din astrograma acestora.

Prima parte a lunii le poate aduce Balanțelor singure și noroc în dragoste, iar celor care ”au pe cineva”, armonie și comunicare excelentă în cuplu.

Din 10 februarie, dar mai ales din 19 februarie, atenția Balanțelor se va îndrepta spre profesie și mulți nativi îi vor găsi, în această lună, job-ul perfect sau vor fi promovați la actualul loc de muncă.

În ultima parte a lunii, multe Balanțe vor fi mai motivate să își schimbe, în bine, regimul alimentar sau stilul de viață sau vor fi mai interesate de terapiile alternative.

În ceea ce privește banii, Balanțele pot obține finanțările de care au nevoie, începând din data de 14 februarie. În cuplu, însă, bugetul comun poate fi motiv de ceartă dacă Balanțele ”dau banii pe fleacuri”.

Luna Plină din 19 februarie va fi un moment foarte bun pentru  Balanțele interesate de spiritualitate, caritate sau de pregătirea unor proiecte personale pe care să le lanseze în martie-aprilie.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.