Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-BERBECHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Berbec.
Horoscopul lunii februarie 2019 le recomandă nativilor Berbec să se concentreze pe carieră și să nu rateze oportunitățile care pot apărea în perioada 5-12 februarie.

În prima parte a lunii, Berbecii au succes dacă își consolidează nu doar relațiile de prietenie, ci și statutul în rețeaua profesională, iar prezența planetei iubirii în sectorul Carierei din astrogramă anunță, pentru cei singuri, o posibilă idilă la locul de muncă.

În a doua parte a lunii, Marte va acționa în sectorul Banilor din astrograma lor și îi va ajuta să își pună în aplicare planurile și să câștige mai mulți bani sau să își apere interesele financiare atât în relația cu angajatorii, cât și cu prietenii care le pot propune diferite afaceri.

În ultima parte a lunii, mulți nativi Berbec vor acorda o mai mare atenție sănătății sau vor dori să plece în vacanță, se vor ”aduna” mai greu și vor avea nevoie de mai mult timp decât de obicei pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice la serviciu.

Alți nativi vor dori să înceapă noi proiecte sau să reia afaceri la care au renunțat în trecut, dar, dacă nu au și protectori pe care se pot bizui, ar fi bine să aștepte până în martie-aprilie, când astrele vor fi mai favorabile.

 

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.