Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Capricorn.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să se concentreze pe propria persoană, pe propriile idei, dorințe, nevoi sau proiecte. Iar planeta Venus, aflată în zodia lor, le cere să se iubească și să se răsfețe mai mult!

Venus este planeta Iubirii și, aflată în zodia Capricorn până la începutul lui martie, va atrage mai multă iubire în viața nativilor. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche. Capricornii care au o relație stabilă se vor simți cu adevărat iubiți de partener sau, dacă au motive de nemulțumire, vor ști cum să ceară ceea ce vor sau vor avea puterea să se retragă.

Din 14 februarie, și Marte, planeta Pasiunii, va dinamiza viața sentimentală a Capricornilor pentru că va intra chiar în sectorul Iubirii din astrograma lor. S-ar putea, însă, ca Marte să aducă și impulsivitate sau dorința de a domina în relații, deci…atenție!

În plan financiar, veștile sunt bune, pentru că Soarele va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor până în noaptea de 18/19 februarie, Tot aici se va afla, în primele 10 zile din lună și planeta Afacerilor, așa că prima parte a lui februarie le poate aduce Capricornilor mai mulți bani din munca proprie.

În ultima parte a lunii, Soarele aflat în Pești poate aduce oferte și contracte avantajoase, iar Luna Plină din 19 februarie va favoriza relațiile Capricornilor cu persoane sau firme din străinătate sau va aduce victorii în competiții, conflicte sau litigii.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.