Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Leu.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Leu anunță, mai întâi, o perioadă importantă în plan partenerial, iar din 19 februarie, o perioadă cu schimbări și vești importante în plan financiar.

Veștile importante sau contractele pot ”veni” chiar mai devreme. Mai exact, după data de 10 februarie, când planeta Afacerilor ajunge în sectorul ”banilor altora” din astrograma Leilor.

Dar, în prima parte a lunii, Mercur va favoriza comunicarea în cuplu, colaborarea în plan profesional dar și călătoriile în interes de afaceri. Cu astfel de ocazii Leii își pot întâlni jumătatea sau pot trăi o intensă poveste de iubire.

În prima jumătate a lunii, Leii vor ”lupta” pentru banii, interesele și ideile lor și cei care au de rezolvat probleme juridice vor avea câștig de cauză când nici nu mai sperau.

În a doua jumătate a lunii, planeta Acțiunii și Pasiunii va acționa în sectorul Carierei din astrograma lor și mulți Lei se vor reorienta profesional pentru a se îndrepta spre domeniile de care sunt cu adevărat pasionați.

În plan financiar, un eveniment important care anunță șanse, oferte și câștiguri importante va fi Luna Plină din data de 19 februarie (care va avea loc chiar în sectorul Banilor din astrograma Leilor.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.