Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-PESTIHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Pești.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte intensă, cu multe realizări în plan personal.

Soarele ”va răsări pe strada Peștilor” în ziua de 19 februarie. Până atunci, Soarele se va afla în Vărsător și îi va ajuta pe nativii Pești care vor să își rezolve restanțele de orice fel sau să își pregătească, în liniște, diferite proiecte personale.

Mercur va ajunge în zodia lor mai devreme, în ziua de 10 februarie și îi va ajuta să fie foarte convingători atunci când vor dori să obțină ceva.

Și în iubire Mercur va fi de partea lor, la fel ca și Venus care se va afla în casa Prietenilor din astrogramă până la începutul lui martie.
S-ar putea ca o relație de prietenie să se transforme în iubire sau ca prietenii să le ”înlesnească” întâlnirea cu marea iubire.

Iar Luna Plină din data de 19 februarie va avea loc în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor, așa că ”se anunță vremuri bune” pentru nativii singuri, care își așteaptă ”jumătatea”. Vremuri bune se anunță și pentru cuplurile în care domnește armonia, în timp ce relațiile cu probleme vor trece printr-o perioadă de evaluare și poate chiar vor ajunge la final.

În plan financiar, Marte va fi aliatul Peștilor în prima parte a lunii, când va acționa în sectorul Banilor din astrograma lor și îi va ajuta să își susțină foarte eficient interesele.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.