Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-RACHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Rac.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor, pentru că în sectorul Parteneriatelor din astrograma acestora se vor afla mai multe planete.

Inclusiv planeta Iubirii, iar asta este o veste foarte bună și pentru Racii dornici să își întâlnească sufletul-pereche, dar și pentru nativii care își doresc mai multă afecțiune în cuplu.

Nici în plan financiar nu le va merge rău, iar cei care au nevoie de un credit sau de un alt fel de finanțare ar trebui să facă demersurile necesare, în primele 10 zile din lună.
Iar dacă vor o mărire de salariu sau vor să facă schimbări în carieră, ar trebui să profite de contextul astral favorabil din prima jumătate a lunii.

Ultima parte a lunii va fi excelentă pentru călătorii sau pentru studii și programe de perfecționare în domeniul de care nativii sunt cu adevărat interesați, dar și pentru stabilirea sau consolidarea unor relații de prietenie sau de afaceri cu persoane din străinătate.

Luna Plină din data de 19 februarie poate aduce schimbări favorabile  în relația cu frații, vecinii sau cu principalii colaboratori, dar și contracte avantajoase sau măcar oferte interesante în plan profesional.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.