Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Scorpion.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care vor să facă schimbări în plan profesional sau să își rezolve eventuale probleme de sănătate ori pur și simplu vor să își schimbe stilul de viață.

Prima jumătate a lunii va fi excelentă și pentru Scorpionii care vor să își cumpere o casă ori să își întemeieze o familie, dar și pentru cei care au sau se gândesc la o afacere de familie.

În a doua parte a lunii februarie, Scorpionii vor pune accent pe relații, atât pe cele sentimentale, cât și pe cele profesionale. Iar norocul le va surâde nativilor care vor face primul pas atât în amor, cât și în carieră (de exemplu, vor contacta direct firmele pentru care vor să lucreze, chiar dacă acestea nu au anunțate selecții de personal sau angajări).

Ultima decadă a lunii februarie le va aduce Scorpionilor și împliniri în plan sentimental, pentru că Soarele se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
Relația cu copii va fi, de asemenea, favorizată de astre, la fel ca și cariera nativilor care își vor pune în valoare creativitatea sau care au proiecte destinate copiilor.

Luna Plină din 19 februarie le va aduce multor Scorpioni oportunități, idei și resurse pentru a-și pune în aplicare planurile pe termen lung.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.