Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Vărsător

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-VARSATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie 2019, zodia Vărsător.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Vărsător anunță, mai întâi, o perioadă excelentă pentru schimbări în plan personal, urmată, din 19 februarie, de o perioadă foarte bună în plan financiar.

Până în noaptea de 18/19 februarie, Soarele se va afla în Vărsător, ajutându-i pe nativii acestei zodii să se afle în centrul atenției, să facă schimbările dorite sau să ia decizii importante cu efect pe termen lung.

În primele 10 zile din februarie, în Vărsător se va afla și planeta Mercur, care ți va ajuta pe nativi să ia deciziile cele mai bune și să comunice foarte bine cu cei din jur.

Din 10 februarie, Mercur se va muta în ”casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor, unde va ajunge și Soarele, după 9 zile. Astfel, în ultima parte a lunii, sectorul financiar va fi favorizat de astre, iar Vărsătorii vor câștiga mai mulți bani din munca proprie sau vor lansa afaceri care vor avea profitul scontat.

A doua parte a lunii februarie, însă, poate veni și cu tensiuni în familiile în care sunt probleme patrimoniale de rezolvat. Iar asta, pentru că Marte va intra în sectorul Casei și familiei din astrograma Vărsătorilor.
Marte poate ”pune gaz pe foc” și în cuplurile cu probleme mai vechi, ducând chiar la decizia de separare.

Luna Plină din 19 februarie le poate aduce Vărsătorilor noroc în plan financiar. Noroc prin alții!

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.