Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie, zodia Fecioară.
Horoscopul lunii februarie 2019 pentru zodia Fecioară pune accent pe viața sentimentală a nativilor și pe relația acestora cu copiii. În casa Iubirii din astrograma Fecioarelor se va afla planeta Iubirii, dar tot acolo se vor afla și planetele Saturn și Pluton.

Nativii care au copii vor avea responsabilități suplimentare sau chiar se vor simți copleșiți de efortul de a păstra echilibrul între carieră și copii.

Cei care își caută marea iubire au șanse mari să o întâlnească, dar s-ar putea ca relația să se treacă printr-o perioadă obositoare, de tatonare sau complicații, iar răbdarea le va fi pusă la încercare.
Pentru cuplurile stabile, luna februarie va fi o lună armonioasă și multe Fecioare își vor dori (încă) un copil.

Schimbări și motive de împlinire în plan personal pot să apară în special în preajma zilei de 19 februarie, când va fi Lună Plină în zodia Fecioară.

Dar, până atunci, importantă va fi și mutarea planetei Mercur (care le patronează pe Fecioare) în zodia Pești, eveniment care va favoriza comunicarea în cuplu și călătoriile în doi.

Fecioarele care vor să călătorească în străinătate vor fi ajutate de astre să-și îndeplinească dorința în a doua parte a lunii februarie.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.