Horoscop Oana Hanganu pentru luna februarie, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-2019-februarie-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru luna februarie, zodia Taur.
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur este dominat de intrarea planetei Marte în acest semn, în data de 14 februarie. Marte în Taur înseamnă, pentru nativii zodiei, ambiție, energie, curajul de a risca, dar și pasiune, impulsivitate sau dorința de a grăbi lucrurile în relații.

În prima jumătate a lunii, Taurii vor dori să rezolve probleme din trecut, mai ales dacă acestea se referă la taxe, impozite, credite sau la afaceri din care nativii nu au obținut profitul la care se așteptau.

În plan personal, primele două săptămâni din februarie pot readuce o fostă pasiune în viața Taurilor, iar pentru cei care își caută sufletul pereche, norocul poate veni ”de peste mări și țări”, cu ocazia unei călătorii sau cu ocazia unui eveniment profesional, la care iau parte și persoane din străinătate.

Din 10 februarie și până la jumătatea lui aprilie, prietenii vor fi deosebit de ”prezenți” în viața Taurilor și mulți dintre aceștia vor reuși să îi mobilizeze pe nativi să ”socializeze” mai mult sau să nu mai amâne călătoriile la care visează de mult timp.

Luna Plină din 19 februarie va influența viața sentimentală a Taurilor și le va aduce multor nativi împlinire în plan sentimental, o nouă iubire sau vești foarte bune legate de copii.

Horoscop februarie 2019 – evenimente importante:

4 februarie 2019: Venus intră în Capricorn;
4/5 februarie 2019: Lună Nouă în Vărsător;
10 februarie 2019: Mercur intră în Pești;
14 februarie 2019: Marte intră în zodia Taur;
19 februarie 2019: Soarele intră în zodia Pești;
19 februarie 2019: Lună Plină în Fecioară.