Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-BALANȚĂHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Balanță.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec în noaptea de 20/21 martie și Luna Plină din 21 martie 2019 sunt momente importante care pun accent pe relațiile Balanțelor cu cei din jur.

Iar prezența planetei Marte în zodia Taur, alături de Uranus, planeta Surprizelor înseamnă mai multă pasiune atât în viața personală, cât și în plan profesional.
A doua parte a lunii martie poate fi, pentru multe Balanțe, o perioadă de reorientare și de alegere a unei cariere de care sunt cu adevărat pasionate.

Sentimental, planeta Venus aflată în zodia Vărsător le aduce noroc și multe Balanțe singure își pot întâlni, până în ziua de 26 martie, marea iubire. Dar, cum Mercur este retrograd până în 26 martie, ar fi bine să nu-și facă iluzii mai devreme decât e cazul.

Din 26 martie, Venus va intra în zodia Pești și va armoniza relațiile Balanțelor cu partenerii de afaceri sau colegii de muncă. De asemenea, le poate aduce mai multe câștiguri și succes în plan profesional.
Tranzitul planetei Venus este foarte important pentru Balanțe pentru că aceasta este planeta care le patronează.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI