Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-BERBECHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec.

Intrarea Soarelui în zodia ta te va ajuta să îți îndeplinești dorințele, să te afirmi cu adevărat și să obții ceea ce vrei.
Și, cum planeta care te patronează, Marte, va acționa în sectorul Banilor din astrogramă, vei avea nu doar șansa de a câștiga mai mulți bani, ci și succes în eventuale litigii care se  referă la resursele tale personale.

În iubire, Luna Plină din data de 22 martie poate fi un moment de împlinire sau de decizii importante privind relația de cuplu. Nu este exclusă renunțarea la o relație ”problematică” și orientarea către o altă persoană. Poate chiar către un prieten pentru care începi să ai sentimente mai profunde sau care te ia prin surprindere cu o declarație ”la ceas de seară”.

În plan profesional, au de câștigat Berbecii care, în prima parte a lunii și-au ”făcut temele la timp” și cei care au dat dovadă de spirit de echipă.

Luna Plină din 21 martie le poate deschide Berbecilor drumul către noi colaborări, oferte și contracte, chiar dacă Mercur retrograd poate aduce, până în 28 martie, tot felul de întârzieri sau renegocieri.

Relația cu familia va fi, și în martie, o prioritate pentru Berbeci, iar Mercur retrograd va favoriza stingerea unor eventuale conflicte cu rudele sau rezolvarea unor mai vechi probleme legate de o moștenire, un teren sau o casă.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI