Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Capricorn.

În ultima parte a lunii martie, prezența planetei Uranus în sectorul Iubirii le va aduce multor Capricorni șanse neașteptate în iubire.
În același sector se va afla și Marte, planeta Pasiunii și Acțiunii, care va aduce mai mult ”dinamism” în cuplu sau va spori interesul pentru aventuri și cuceriri, pentru cei singuri.

În plan profesional, Luna Plină din 21 martie va fi un moment de împlinire și succes sau de decizii care vor putea îndrepta interesul nativilor spre domenii de care sunt cu adevărat pasionați.
Dar, pentru că la momentul de Lună Plină Mercur va fi retrograd, s-ar putea ca asupra acestor decizii să se revină în lunile următoare.

Tocmai de aceea e bine ca, pentru acțiuni concrete ori pentru semnarea unor contracte să se aștepte sfârșitul lunii. Atunci (mai precis în ziua de 28 martie), planeta Comunicării și a Afacerilor, Mercur, va reveni la mersul direct, acționând chiar în sectorul Comunicării și al afacerilor din astrograma zodiei.

Financiar, Capricornii vor fi ajutați de Micul Benefic Venus, care va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor până în ziua de 26 martie și le va aduce oportunități de a-și suplimenta veniturile sau șansa unei măriri de salariu ori de a se bucura de diferite avantaje materiale.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI