Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Fecioară.

Până în 28 martie, Mercur retrograd în zodia Pești poate aduce probleme de comunicare în cuplu sau neînțelegeri în relațiile de afaceri pentru că acționează în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor.

Tranzitul lui Mercur este deosebit de important pentru Fecioare pentru că această planetă le patronează. Iar din 28 martie până la jumătatea lui aprilie, Mercur (revenit la mersul direct) le va ajuta în afaceri, călătorii și în relația sentimentală.

Până în ziua de 26 martie, viața sentimentală a Fecioarelor va fi influențată de prezența planetei Venus în zodia Vărsător. Iar asta înseamnă posibile idile la serviciu.

Pentru Fecioarele care au o relație stabilă, va fi o perioadă în care pot stabili noi reguli sau limite și, dacă dau dovadă de tact și răbdare, pot anula vechi tensiuni sau suspiciuni.

În plan financiar, Luna Plină din 21 martie le poate aduce vești importante iar intrarea Soarelui în zodia Berbec anunță o perioadă în care nativii vor beneficia din plin de ajutorul și bunăvoința celor din jur.
Totuși, pentru credite, burse ori alte finanțări, ar fi bine să aștepți până după data de 28 martie!

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI