Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-martie-2019-GEMENIHoroscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Află ce au pregătit astrele pentru zodia Gemeni.

În a doua parte a lunii martie, Gemeni sunt puternic influențați de tranzitul lui Mercur, planta care ți patronează. Iar Mercur este retrograd până în ziua de 28 martie și cere prudență în afaceri și în carieră atunci când Gemenilor li se propun noi proiecte.

Dar perioada cu Mercur retrograd este potrivită pentru reluarea unor colaborări sau pentru renegocierea unor contracte.
Din 28 martie până la jumătatea lui aprilie, Mercur va rămâne în sectorul Carierei și le va aduce Gemenilor noi oportunități sau mai multe călătorii în interes profesional.

S-ar putea ca, spre surprinderea Gemenilor, unele oportunități să fie ”oferite” de foști colegi sau colaboratori. Iar asta pentru că planeta Surprizelor, Uranus, se află, deja, în casa Trecutului din astrograma lor și va influența acest sector timp de încă 7 ani!

Din punct de vedere sentimental, prezența Marelui Benefic Jupiter în ”casa Mariajului” te poate ajuta și la sfârșit de martie să ai parte de armonie în cuplu sau să întâlnești pe cineva special.
Un moment special va fi Luna Plină din 21 martie, care va avea loc în ”casa Iubirii” din astrograma generală a zodiei tale.

Iar spre sfârșitul lunii, prietenii sunt cei care îți pot înlesni întâlnirea cu marea iubire sau o veche prietenie se poate transforma într-o frumoasă poveste de dragoste.

Află ce au pregătit astrele și pentru alte zodii:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI